Mutarea care i-a schimbat CARIERA! Steaua a luat un jucator care a STRALUCIT, dar a avut mare ghinion! Transfer de Liga:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 09:18

	Mutarea care i-a schimbat CARIERA! Steaua a luat un jucator care a STRALUCIT, dar a avut mare ghinion! Transfer de Liga:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Sanmartean spunea dupa ce a ajuns la Steaua ca a intinerit cu 10 ani.

Practic, este doar o afirmatie frumoasa atunci cand a semnat cu cea mai importanta echipa din cariera sa. Campioana Romaniei, o echipa care l-a dorit de ani de zile, dar la care a ajuns destul de tarziu - la 34 de ani fara doua luni.

Pana la urma, desi Sanmartean e un jucator de mare talent, el nu are in palmares decat trei trofee: un campionat si o cupa cu Panathinaikos si o Cupa a Ligii - trofeu castigat cu Bistrita, in 2000.

Steaua este in carti pentru titlu, fiind in urmarirea Astrei. Sanmartean este primit in Ghencea ca omul care va rezolva spectacolul si va da claritate jocului, un om de care Steaua a parut ca are mare nevoie, mai ales in meciurile grele - cum au fost partidele din Liga.

Un detaliu important - Sanmartean vine si cu experienta Ligii - acolo unde a jucat cu grecii -, cat si cu cea a Europa League - unde a activat cu FC Vaslui.

In plus, pentru el, Steaua a schimbat strategia - a transferat un jucator trecut de 30 de ani, lucru pe care nu-l facea in trecut: ultimele nume importante venite la Steaua aveau putin peste 20 de ani: Iancu, Stanciu, Rusescu, Chiriches sau Tatarusanu.

Plecat de la Bistrita, trecut pe la Panathinaikos, Utrecht si Vaslui, Sanmartean a ratat o mare parte din sansele oferite de fotbal proportionale cu talentul sau. Desele accidentari si ghinioanele din teren l-au privat de gloria trofeelor.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies