Soc in Liga I: Dinu Gheorghe a plecat de la Dinamo. Clubul a anuntat sec, Dinu Gheorghe adopta aceeasi pozitie: "O diferenta de viziune"

Dinu Gheorghe a plecat de la Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2015, 17:59
Data actualizarii: Joi 20 August 2015, 19:21

UPDATE | Dinu Gheorghe a vorbit despre plecarea de la Dinamo.

"Am convenit ca e mai bine asa. S-a plecat la un drum si s-a respectat ce am stabilit, dar am convenit cu Negoita ca nu vedem lucrurile la fel si am ajuns laun acord sa ne despartim. Echipa va creste si va face o figura frumoasa in continuare si fara mine. S-au adunat in timp nemultumirile si azi am pus punct.

Dinamo n-are probleme financiare in clipa de fata. Toti jucatorii adusi au venit cu acordul domnului Negoita, al meu si al lui Mircea Rednic. De ce m-ar fi nemultumit jucatorii adusi de mine daca suntem pe locul 2?", a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

De asemenea, "Vama" a mai vorbit despre relatia cu Rednic si cu suporterii.

"N-au existat probleme cu Rednic, colaborarea a fost una foarte buna. Nu e capat de tara, nu moare Dinamo cu sau fara mine.

Suporterii trebuie sa fie langa echipa in continuare, nu are importanta daca e Dinu Gheorghe sau altcineva la club", a mai spus acesta.

 

In final, Dinu Gheorghe a lasat de inteles ca ar putea renunta la cariera de conducator de club: "N-am niciun plan deocamdata, incerc sa ma linistesc putin dupa astea 4 luni. N-am uitat ca am spus ca vreau ca Dinamo sa fie ultimul club din cariera mea".


UPDATE | Potrivit ProSport, motivul rupturii dintre Dinu Gheorghe si Dinamo ar fi dat de fisurile din relatia cu finantatorul Ionut Negoita, dar si de neintelegerile cu Mircea Rednic.

Relatia Dinu Gheorghe - Rednic s-a racit si dupa ce antrenorul a decis sa se descotoroseasca de doi fotbalisti adusi de "Vama". Este vorba despre Ricky van Haaren si Starokin, fotbalisti carora li s-au reziliat contractele dupa doar 45, respectiv 75 de minute jucate.


Dinamo a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa despartirea de Dinu Gheorghe. 

Dinu Gheorghe fusese numit in functia de manager general al lui Dinamo la inceputul lunii mai. Acesta i-a luat locul lui Daniel Stanciu, cel care l-a acuzat pe acesta ca "l-a lucrat" in secret. Stanciu, ajuns intre timp la Timisoara, s-a contrat in mai multe randuri cu Dinu Gheorghe, despre care a spus ca l-a sunat chiar pentru a-l intreba cum arata biroul de la club.

Cel poreclit "Vama" a indeplinit functia de manager al clubului pentru doar cateva luni, desi spunea la conferinta de prezentare ca s-a intors "acasa" si ca are planuri mari alaturi de Negoita.

"Pentru mine vreau sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc si vreau sa plec atunci cand voi pleca cu trofee si cu o calificare in Champions League", spunea Dinu Gheorghe in urma cu 4 luni.

Comunicatul dinamovistilor

FC Dinamo Bucuresti a incetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care pana acum a ocupat functia de manager general al clubului. Echipa din Stefan cel Mare ii multumeste pentru activitatea depusa si ii ureaza mult succes in continuare.

CITESTE SI

Modifică setările cookies