ULTIMA ORA | Situatia negocierilor pentru Hamza! Impresarul atacantului face anuntul asteptat de toti stelistii:

ULTIMA ORA | Situatia negocierilor pentru Hamza! Impresarul atacantului face anuntul asteptat de toti stelistii:

Steaua va perfecta astazi transferul olandezului Nicandro Breeveld, dupa cum Mihai Prunariu, presedintele Pandurilor, a recunoscut la Sport.ro (DETALII AICI). Agentul lui Hamza a vorbit si el in aceasta dimineata despre negocierile Steaua - Botev Plovdiv.

"Nu s-a perfectat inca transferul lui Hamza la Steaua. Deocamdata sunt discutii, nu s-a semnat nimic. In acest moment nu pot sa dau toate detaliile, dar negocierile intre cluburi sunt foarte grele. Bulgarii au pretentii. Pana la ora la care vorbim nu s-a ajuns la un acord.

Younes este un jucator profesionist, care isi doreste sa mearga la o echipa care sa faca performanta si sa-i ofere stabilitate financiara. El nu are pretentii foarte mari, are pretentii normale pentru un jucator de calibrul si de valoarea lui.

Deocamdata nu am vorbit prea multe despre meciurile Stelei cu Ludogoret, l-am intrebat pe Younes cam care e nivelul echipei fata de campionatul nostru. Mi-a zis ca Ludogoret poate termina in Romania in primele 3 echipe.

Steaua este o echipa foarte cunoscuta, acest lucru poate cantari mult in privinta oricarui transfer. Sper ca negocierile dintre Steaua si Botev sa se incheie astazi", a spus Mihai Joita la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies