Sansele Stelei pentru transferul lui Hamza au scazut drastic! Anuntul facut de impresarul jucatorului:

Sansele ca Younes Hamza sa ajunga la Steaua in aceasta vara au scazut drastic dupa evenimentele de astazi. Jucatorul a avut o discutie privata cu antrenorul lui Botev Plovdiv, in care a primit asigurari ca, daca va alege sa ramana in Bulgaria, isi va primi in continuare salariul conform contractului semnat in iarna.

Mai mult, impresarul Mihai Joita a anuntat ca pe numele lui Hamza a venit o oferta foarte avantajoasa din campionatul Rusiei.

"Hamza a avut o discutie individuala cu antrenorul, in care i s-a spus ca s-au facut eforturi foarte mari ca sa i se asigure toate pretentiile salariale. Are in jur de 20.000 de euro pe luna la Botev."

"Nu se stie nimic sigur in acest moment. E posibil sa nu ajunga la Steaua, la fel cum e posibil sa ajunga si cum e posibil sa ajunga si in alta parte."

"E un fotbalist profesionist, el merge acolo unde i se ofera un contract. Bineinteles ca isi doreste si Champions League, e poate ultima lui sansa sa joace in Liga, dar mai sunt si alte lucruri care conteaza pentru un transfer."

"Cu Steaua a fost o discutie de principiu, dar nu ne-am asezat la masa, n-am pus nimic intr-un contract. Cel mai important e ca cele doua cluburi sa se puna de acord, apoi intre club si jucator va exista, cu siguranta, o intelegere."

"Pot sa va spun ca noua oferta pentru Hamza vine din Rusia, dar mai sunt si alte discutii, cu o echipa din spatiul ex-sovietic", a declarat agentul Mihai Joita la Look TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. Surse: USR-PLUS a discutat despre o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu
BRAT
Modifică setările cookies