VIDEO Rotariu si-a reziliat contractul cu Ana Maria Prodan: "M-am grabit, nu credeam ca se ajunge pana aici!" Ce le-a transmis fanilor lui Dinamo

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

Atacantul lui Dinamo, Dorin Rotariu, a decis sa-si rezilieze contractul cu Ana Maria Prodan la 2 zile dupa ce il semnase! Avertizat de suporteri, cei care l-au sunat in ultimele zile, si amenintat chiar cu retrogradarea la a 2-a echipa, Rotariu a decis sa faca acest pas.

"M-am grabit atunci cand am semnat acest contract si sper ca doamna Ana Maria sa ma inteleaga, mai ales ca eram si putin obosit pentru ca abia ce revenisem din Irlanda. Eu am vrut doar sa-mi fie mai bine si nu credeam ca se va ajunge aici. Totul s-a intamplat foarte repede, doamna Ana Maria a luat legatura cu mama mea si i-a transmis ca ar fi bine sa semnez cu dansa dupa ce s-a intamplat cu fratii Becali, iar mama mi-a telefonat spunandu-mi aceste lucruri.

Cand m-am intors am semnat contractul dupa o scurta discutie cu Ana Maria, dar acum recunosc ca am facut o greseala. Plus ca ulterior mi-am dat seama ca eu mai aveam doi ani de contract cu firma fratilor Becali. Sper ca suporterii dinamovisti sa inteleaga faptul ca am gresit si ii asigur ca niciodata nu voi ajunge in Ghencea!" a spus  Dorin Rotariu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un pescador românesc s-a scufundat în Marea Neagră. Trupurile a 3 dintre marinari au fost găsite plutind
BRAT
Modifică setările cookies