EXCLUSIV! Inca doi jucatori de la Dinamo o iau pe urmele lui Rotariu. Ar putea ajunge la Steaua in vara in posturi cheie

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

In urma condamnarilor primite de Ioan si Victor Becali, jucatorii care se aflau sub contract cu firma lor de impresariat au inceput sa se gandeasca sa aleaga alta varianta. Impresarul italian Pietro Chiodi este cel care preia jucatorii de la fratii Becali. Dorin Rotariu a ales insa sa semneze cu Ana-Maria Prodan, iar aceasta a dezvaluit ca mai sunt si alti jucatori de la Dinamo care au contactat-o.

Cei doi jucatori despre care e vorba sunt Cristi Balgradean si Dragos Grigore! Daca in privinta lui Rotariu sansele unui transfer la Steaua sunt destul de mici, Balgrandean si Grigore ar putea sa faca pasul la marea rivala.

In cazul primului, plecarea lui Ciprian Tatarusanu din vara ar inlesni o asemenea mutare. Marcatorul lui Dinamo din derby, Dragos Grigore, a fost dorit si in vara anului trecut de Steaua si a fost la un pas sa ajunga la echipa lui Laurentiu Reghecampf. Cum Lukasz Szukala ar putea si el sa plece, avand in iarna oferta de la Anzhi, Grigore ar putea sa refaca si la club cuplul de fundasi centrali de la meciul cu Argentina cu Florin Gardos.

In afara celor doi, firma fratilor Becali ii mai impresariaza de la Dinamo pe Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip si Stefan Barboianu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce prevede Legea carantinării, modificată marți noaptea de senatori. Asimptomaticii, internați 48 de ore
BRAT