Secunzii lui Dan Petrescu au ajuns la Tg. Mures! Prima reactie a lui Petrescu: "Daca am plecat, am plecat sa semnez"

Secunzii lui Dan Petrescu au ajuns la Tg. Mures! Prima reactie a lui Petrescu: "Daca am plecat, am plecat sa semnez"

Petrescu refuza Anglia si Rusia pentru o noua provocare in Liga 1!

UPDATE 17:20 Dan Petrescu a ajuns la stadion si a mers la vestiarul echipei. "Inca nu am semnat nimic, acum ma intalnesc cu conducerea si vedem pana diseara ce facem"

UPDATE 16:57 Dan Petrescu va ajunge in scurt timp la Targu Mures alaturi de impresarul si fostul jucator Bogdan Mara. Antrenorul va semna contractul si va conduce primul antrenament

UPDATE 16:44 Petrescu si-a anuntat colaboratorii sa pregateasca echipamentele si materialele pentru antrenamentul de la 18:00!

UPDATE 16:25 Secunzii lui Dan Petrescu, Stangaciu si Valeriu Bordeanu, au ajuns la Targu Mures. Venirea oficiala a lui SuperDan e o chestiune de ore in acest moment. Antrenamentul este programat la ora 18:00.


Antrenorul e la un pas de ASA! Petrescu a plecat azi spre Tg. Mures pentru negocierile finale inainte de semnarea acordului.

"Sunt pe drum. Mai sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le discutam. Contractul va fi semnat maine. Daca am plecat, am plecat sa semnez", a spus Petrescu pentru PRO TV.

Super Dan a mai fost in discutii cu Sheffield Wednesday si Kuban in ultimele zile. Niciuna dintre propuneri nu s-a concretizat, astfel ca Petrescu a ales sa revina in Romania dupa o pauza de aproape 6 ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies