Marius Lacatus, vizita surpriza la sediul FRF! Discutii pentru inscrierea unei noi echipe CSA Steaua? CSA are de azi un nou sef, Boroi a plecat

Autor: Sport.ro
Luni 05 Decembrie 2016, 17:46

	Marius Lacatus, vizita surpriza la sediul FRF! Discutii pentru inscrierea unei noi echipe CSA Steaua? CSA are de azi un nou sef, Boroi a plecat

George Boroi a fost numit in fuctia de secretar general al COSR.

CSA Steaua are de astazi un nou conducator. Cristian Petrea va conduce Clubul Sportiv al Armatei in urmatoarele 6 luni, din postura de interimar, urmand ca vara viitoare sa fie ales un nou presedinte.

Cristian Petrea ii ia astfel locul lui George Boroi, care a fost numit in functia de secretar general al COSR. Boroi a fost comandantul CSA Steaua din 2003.

"Ceremonia de trecere in rezerva a comandantului (presedintelui) Clubului Sportiv al Armatei (CSA) 'Steaua Bucuresti', colonel George Boroi, a avut loc astazi, 5 decembrie, la sediul CSA, in prezenta secretarului general al MApN, Codrin Dumitru Munteanu".

"Pentru asigurarea continuitatii conducerii, colonelul Cristian Stanel Petrea, loctiitor al comandantului, a fost imputernicit sa asigure conducerea CSA 'Steaua Bucuresti' pentru o perioada de 6 luni, pana la numirea noului presedinte al clubului, conform legislatiei in vigoare", se arata intr-un comunicat emis de CSA.

Lacatus a mers azi la sediul Federatiei

Coicidenta sau nu, in ziua in care s-a schimbat conducerea la CSA, Marius Lacatus a facut o vizita surpriza, de aproape doua ore, la sediul FRF, anunta DolceSport.

Vizita ar putea avea legatura cu planul despre care CSA a tot vorbit in ultimii doi ani - infiintarea unei noi echipe cu numele Steaua.

Marius Lacatus a fost cooptat de CSA sa administreze centrul de juniori al Clubului Sportiv. Lacatus a vorbit despre acest proiect intr-o declaratie recenta.

"Am avut o intalnire cu domnul Boroi si am discutat despre o eventuala colaborare in viitorul foarte apropiat in ceea ce priveste imbunatatirea din punct de vedere calitativ a centrului de copii si juniori, sa atragem cat mai multi copii la grupele existente deja. Si, bineinteles, daca se va putea financiar, si daca vom avea sustinere de la Minister, formarea unei echipe care sa joace in ligile inferioare, cu perspectiva de a ajunge cat mai repede intr-o liga superioara, chiar si in Liga I."

Un alt scenariu pentru vizita lui Lacatus la Casa Fotbalului ar putea fi legat de posibile negocieri pentru preluarea nationalei de tineret.

FRF pregateste inlocuirea lui Cristi Dulca la U21.

Cosmin Contra si Edi Iordanescu sunt alte doua variante pentru FRF.

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies