Spania

Ronaldo poate sa ajunga dupa GRATII! Starul Realului va fi anchetat pentru ca a ASCUNS 150 de milioane de euro! 

Dezvaluirile Football Leaks nu raman fara urmari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2016, 17:32
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2016, 17:33

Fiscul Spaniol a anuntat ca va urma o ancheta prin care se va stabili daca Ronaldo si oamenii sai au ascuns ilegal 150 de milioane de euro in conturi offshore, anunta AS. In scandalul care a cutremurat lumea fotbalului sunt implicati si Jose Mourinho, agentul Jorge Mendes, sau Mesut Ozil si Radamel Falcao.

Numai starul lui Real Madrid ar fi ascuns peste 150 de milioane de euro in paradisuri fiscale, in ultimii sapte ani, cu ajutorul offshoreurilor si a managementului impresarului sau, Jorge Mendes. Acest lucru i-a permis sa plateasca un impozit minim, de mai putin de 4 la suta, in ce priveste contracte de marketing.

De asemenea, Mourinho a ascuns, la randul sau, circa 12 milioane de euro.

Der Spiegel a primit circa 18.6 milioane de documente care servesc drept dovezi ale evaziunii in care sunt implicate marile staruri din fotbal.

In documentele publicate de Football Leaks se regasesc si fotbalisti, manageri si impresari din Romania. Un milion de euro din suma de transfer de 2.5 mil euro a lui Cristi Manea de la Viitorul la Apolon s-ar fi dus catre o firma offshore din Malta.

Viitorul a negat orice implicare printr-un comunicat. Mai multe detalii aici. 

Modifică setările cookies