Cea mai mare ratare din cariera lui Tevez. Faza absolut incredibila in ultimul meci al Bocai: a driblat portarul, dar apoi s-a facut de ras. VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 05 Decembrie 2016, 17:25

	Cea mai mare ratare din cariera lui Tevez. Faza absolut incredibila in ultimul meci al Bocai: a driblat portarul, dar apoi s-a facut de ras. VIDEO

BUCURATI-VA DE FOTBAL: Bayern - Atletico (marti la Sport.ro - 21:45) si VILLARREAL - STEAUA (joi la ProTV - 18:00)

Carlitos Tevez a fost protagonistul unei faze foarte rar intalnite in cariera sa. Atacantul, fost la Manchester United, Manchester City si Juventus, evolueaza acum pentru Boca Juniors.

In ultimul meci al Bocai, varful cu peste 250 de goluri in cariera s-a facut de ras.

Partida cu Racing nu a fost una dintre cele mai bune pentru cel poreclit "Apasul".

Tevez a oferit o ratare incredibila, dupa ce a reusit sa dribleze portarul advers. Cu toata poarta in fata, acesta sutat slab, permitandu-i unui fundas sa devieze in corner.

Totusi, Tevez si-a luat revansa si a inscris ultimul gol al partidei Boca Juniors 4-2 Racing Club. Celelalte goluri au fost marcate de Insua (autogol) si Walter Bou (de doua ori), pentru Boca, respectiv Lisandro Lopez (de doua ori) pentru Racing.

Recent, despre Tevez, care a implinit 32 de ani, s-a scris ca a primit o oferta din China, din partea unui club dispus sa-l plateasca cu 40 de milioane de euro pe an.

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies