Liga 1

ULTIMA ORA | Cum rezolva Becali problema transferului lui Budescu: "E vorba de o formalitate"

Vezi si - Budescu da deja goluri pentru Steaua, dar NU e jucatorul ei! Contractul NU a fost inregistrat

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2017, 18:00
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2017, 18:07

Budescu da deja goluri pentru Steaua, dar nu e jucatorul echipei ros-albastre si in acte! Contractul nu a fost inregistrat inca la LPF.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Astra refuza sa semneze toate actele pentru a evita plata taxei de solidaritate in valoare de aproximativ 30.000 euro.

Clubul din Giurgiu nu vrea sa renunte la procentul de 5% pe care il prevede regulamentul in cazul transferurilor directe. Sefii Astrei sustin ca trecerea lui Budescu la Steaua s-a facut din postura de jucator liber de contract dupa achitarea clauzei de reziliere. Taxa de solidaritate se imparte intre fostele cluburi ale jucatorului transferat.

Becali: "Nu sunt probleme, e vorba de o formalitate"

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit mai pe larg despre acest subiect. Seful formatiei ros-albastre spune ca totul este legat de o formalitate ce trebuie indeplinita. Acesta spune ca va plati banii respectivi, apoi va reclama Astra la CNSL pentru recuperarea sumei.

"Nu sunt probleme cu transferul, e vorba doar de o formalitate. Putem sa platim noi banii aia, vreo 35.000 euro, iar apoi ii recuperam de la Astra la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor", a spus Becali la Digisport.

Modifică setările cookies