27 2016 08:05

UPDATE | Ivan, FORTAT sa plece la Steaua? Becali s-a inteles cu Craiova, dar jucatorul se opune: "Vreau in strainatate!" 


	UPDATE | Ivan, FORTAT sa plece la Steaua? Becali s-a inteles cu Craiova, dar jucatorul se opune: "Vreau in strainatate!" 

Gigi Becali ar putea sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor. Dorit de Barcelona B si Espanyol, Andrei Ivan este foarte aproape de Steaua

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Becali a batut palma cu Craiova pentru Ivan, insa jucatorul se opune transferului. Astazi va fi nevoit sa isi negocieze contractul, insa tanarul atacant spune ca vrea sa plece peste hotare. 

"Chiar nu ma duc la nicio Steaua. Am zis si eu si tata ca nu merg la Steaua. Am refuzat Steaua. Era vorba sa plec, dar nu merg nicaieri. Nu am de ce sa semnez cu Steaua. Am zis ca vreau sa plec in strainatate. Acolo sa-mi fie locul”, a declarat Ivan la Digi. 


UPDATE 20:08 Prima reactie a lui Andrei Ivan dupa ce Becali a anuntat ca a rezolvat transferul.

"Serios, chiar n-am semnat cu nimeni si am zis ca nu merg la Steaua", a spus Ivan pentru ProTV.


UPDATE 20:00 Sorin Paraschiv, impresarul lui Ivan, spune ca transferul se poate oficializa miercuri.

"Transferul inca nu este facut, Ivan urmeaza sa isi negocieze maine contractul", a spus Paraschiv la DigiSport.

UPDATE 18:35 Steaua negociaza in continuare pentru Budescu si Enache.

"Despre Budescu nu vreau sa vorbesc acum. La Enache nu am renuntat niciodata, cred ca zilele urmatoare o sa reusim si acest transfer", a spus Becali la DigiSport..

UPDATE 18:30 Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles si cu jucatorul, iar transferul urmeaza sa se oficializeze.

"Ne-am inteles, gata. Am inteles ca a vorbit si cu taica-su. Eu cred ca ne-am inteles si la salariu. Cred ca totul se semneaza acum. Am negociat cu Mihai Rotaru, am batut palma."

"Platim 2 milioane de euro pentru transfer, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer, sau 700.000 de euro."

"Am cumparat si procentul de la Nicu Badea. M-am inteles pentru 150.000 de euro, plus inca 100.000 de euro daca ne calificam in grupele Ligii", a spus patronul Stelei la DigiSport.

Daca transferul se va oficializa, Andrei Ivan va deveni cel mai scump jucator cumparat vreodata de Steaua.


UPDATE 18:15 Sorin Cartu, fostul antrenor al lui Andrei Ivan la Craiova, spune ca Steaua este cea mai buna varianta pentru atacantul de 19 ani.

"Mi se pare cea mai buna alegere. Nu era pregatit sa plece afara, nu avea varsta. El poate sa joace pe toate cele trei posturile din fata. Nu e un jucator de combinatii scurte, dar se poate adapta la orice stil. E un tip increzator, un jucator care se preteaza la actualul stil de joc din fotbalul mondial. Dar e nevoie de cineva care sa munceasca mult cu el." (DolceSport)

UPDATE 17:19 Impresarul Sorin Paraschiv merge la negocieri cu Gigi Becali.

"Acum sunt in drum spre Gigi, mergem sa discutam. Nu exista o oferta concreta, dar o sa vorbim despre asta. Andrei vrea sa vina la Steaua. Tatal lui poate era un pic suparat, dar nu cred ca se pune problema sa nu il lase la Steaua", a spus Paraschiv pentru ProTV.


Steaua se afla in negocieri avansate pentru transferul lui Andrei Ivan, iar mutarea s-ar putea realiza in cateva ore. Exista insa un obstacol - tatal jucatorului se opune transferului.

"Sub nicio forma nu il las semneze cu Steaua", a spus acesta pentru ProTV.

Gigi Becali spune ca a batut palma cu CSU Craiova si urmeaza sa discute cu impresarul Sorin Paraschiv.

Andrei Ivan se afla in Antalya, alaturi de lotul echipei nationale.

 

"M-am inteles cu clubul si urmeaza sa ne intelegem si cu jucatorul. Daca nu vrea taica-su, sa nu vina... eu ce sa zic?!", a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

41 comentarii
 • 27 2016
  Stra+luce+nthory+de++nord saracul baiat! fuge de panarama FC WECEU ca drc . de tamaie .fuge sa nu ajunga ratat ca altii pe care i-a prostit nea jilava...
 • 27 2016
  jan Cu banii de-i da pe tembelul asta , steaua i-si putea lua trei fotbalisti foarte buni , verificati . Retardatul asta trebuie lasat in strainatate ......................................
 • 27 2016
  relu bravo bai acsaa .......lingvistule....ce-ai observat tu, Radule Paraschivescu......corectorule...
 • 27 2016
  marius ba chiar sper sa nu vii la steaua lasa-i 2 mil in buzunar la becali sa cumpere un fotbalist adevarat nu un nimeni.nu inteleg ce te tii asa mare cand esti zero nu ai realizat nimic si sunt ferm convins ca nu vei realiza...
 • 27 2016
  bebysu la modul cel mai serios nu-mi vine sa cred ce poate spune acest copil .....sa o luam logic nu are nici o oferta sa plece afara dar el vrea afara !!! ai castigat vreo 2 baloane de aur mai copile si nu stim noi ??? ma rog sa nu-l cumpere becali si va dau scris ca in 2 ani ajunge pe la voluntari sau pe la chiajna !!! li se ofera sansa vietii si ei fac figuri de mari jucatori de fotbal te doare capul !...
 • 27 2016
  the real muilä nesimtitul !! cum isi permite sä refuze cea mai titratä echipä din estul europei??...
 • 27 2016
  relu nu stiu ce e in capul lui Becali.....basinica asta cu 4-5 goluri marcate costa 2 mil? Bai fratilor.....in vara nimeni nu auzise de asta.....acum e mare vedeta! cu 2 milioane iti iei scula de fotbalist de prin Brazilia, Uruguai.....sau ceva africani.... Figurant maxim Ivanica asta.....si nu reprezinta decat o mare promisiune.....atat!...
 • 27 2016
  acsaabasda De prin Uruguai sigur iti iei... in schimb nu prea ai sanse din Uruguay sa iti iei......
 • 27 2016
  steaua+1947 stai linistit,in clona esti ca in strainatate......te plimba gigi numai pe afara....cantonamente o sa faci prin sate.....iar de jucat....pe unde-i se nazare lui prin tara..........................................
 • 27 2016
  red Dute tata si ''joaca'' afara. O sa freci banca de rezerve si ajungi un nimeni prin liga 2...
 • 27 2016
  Adi Ivan un neica nimeni!...
vezi mai multe comentarii
BRAT