UPDATE | Ivan, FORTAT sa plece la Steaua? Becali s-a inteles cu Craiova, dar jucatorul se opune: "Vreau in strainatate!" 

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Ianuarie 2016, 08:05

	UPDATE | Ivan, FORTAT sa plece la Steaua? Becali s-a inteles cu Craiova, dar jucatorul se opune: "Vreau in strainatate!" 

Gigi Becali ar putea sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor. Dorit de Barcelona B si Espanyol, Andrei Ivan este foarte aproape de Steaua

Becali a batut palma cu Craiova pentru Ivan, insa jucatorul se opune transferului. Astazi va fi nevoit sa isi negocieze contractul, insa tanarul atacant spune ca vrea sa plece peste hotare. 

"Chiar nu ma duc la nicio Steaua. Am zis si eu si tata ca nu merg la Steaua. Am refuzat Steaua. Era vorba sa plec, dar nu merg nicaieri. Nu am de ce sa semnez cu Steaua. Am zis ca vreau sa plec in strainatate. Acolo sa-mi fie locul”, a declarat Ivan la Digi. 


UPDATE 20:08 Prima reactie a lui Andrei Ivan dupa ce Becali a anuntat ca a rezolvat transferul.

"Serios, chiar n-am semnat cu nimeni si am zis ca nu merg la Steaua", a spus Ivan pentru ProTV.


UPDATE 20:00 Sorin Paraschiv, impresarul lui Ivan, spune ca transferul se poate oficializa miercuri.

"Transferul inca nu este facut, Ivan urmeaza sa isi negocieze maine contractul", a spus Paraschiv la DigiSport.

UPDATE 18:35 Steaua negociaza in continuare pentru Budescu si Enache.

"Despre Budescu nu vreau sa vorbesc acum. La Enache nu am renuntat niciodata, cred ca zilele urmatoare o sa reusim si acest transfer", a spus Becali la DigiSport..

UPDATE 18:30 Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles si cu jucatorul, iar transferul urmeaza sa se oficializeze.

"Ne-am inteles, gata. Am inteles ca a vorbit si cu taica-su. Eu cred ca ne-am inteles si la salariu. Cred ca totul se semneaza acum. Am negociat cu Mihai Rotaru, am batut palma."

"Platim 2 milioane de euro pentru transfer, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer, sau 700.000 de euro."

"Am cumparat si procentul de la Nicu Badea. M-am inteles pentru 150.000 de euro, plus inca 100.000 de euro daca ne calificam in grupele Ligii", a spus patronul Stelei la DigiSport.

Daca transferul se va oficializa, Andrei Ivan va deveni cel mai scump jucator cumparat vreodata de Steaua.


UPDATE 18:15 Sorin Cartu, fostul antrenor al lui Andrei Ivan la Craiova, spune ca Steaua este cea mai buna varianta pentru atacantul de 19 ani.

"Mi se pare cea mai buna alegere. Nu era pregatit sa plece afara, nu avea varsta. El poate sa joace pe toate cele trei posturile din fata. Nu e un jucator de combinatii scurte, dar se poate adapta la orice stil. E un tip increzator, un jucator care se preteaza la actualul stil de joc din fotbalul mondial. Dar e nevoie de cineva care sa munceasca mult cu el." (DolceSport)

UPDATE 17:19 Impresarul Sorin Paraschiv merge la negocieri cu Gigi Becali.

"Acum sunt in drum spre Gigi, mergem sa discutam. Nu exista o oferta concreta, dar o sa vorbim despre asta. Andrei vrea sa vina la Steaua. Tatal lui poate era un pic suparat, dar nu cred ca se pune problema sa nu il lase la Steaua", a spus Paraschiv pentru ProTV.


Steaua se afla in negocieri avansate pentru transferul lui Andrei Ivan, iar mutarea s-ar putea realiza in cateva ore. Exista insa un obstacol - tatal jucatorului se opune transferului.

"Sub nicio forma nu il las semneze cu Steaua", a spus acesta pentru ProTV.

Gigi Becali spune ca a batut palma cu CSU Craiova si urmeaza sa discute cu impresarul Sorin Paraschiv.

Andrei Ivan se afla in Antalya, alaturi de lotul echipei nationale.

 

"M-am inteles cu clubul si urmeaza sa ne intelegem si cu jucatorul. Daca nu vrea taica-su, sa nu vina... eu ce sa zic?!", a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies