Astra risca depunctarea si poate primi interdictie la transferuri! Anuntul facut de Comisia de Disciplina:

Autor: Sport.ro
Joi 09 Aprilie 2015, 14:55

	Astra risca depunctarea si poate primi interdictie la transferuri! Anuntul facut de Comisia de Disciplina:

Astra mai poate primi o lovitura dupa arestarea patronului Ioan Niculae

Astra Giurgiu risca depunctarea in Liga I si interzicerea dreptului de a mai efectua transferuri daca nu isi achita datoriile catre preparatorul fizic italian Matteo Spatafora, a decis Comisia de Disciplina a FRF.

Totodata, comisa a sanctionat clubul din Giurgiu cu o penalitate sportiva de 3.000 de lei, din acelasi motiv.

"Comisia a sanctionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei si i s-a acordat un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, fata de creditorul Spatafora Matteo. Comisia a acordat termen in data de 29 aprilie 2015, ora 15.00, data la care debitorul AFC Astra sa prezinte dovada platii conform Hotararii nr. 407/CL/27.01.2015, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si depunctarea", se ararta in hotararea Comisiei de Disciplina.

Spatafora, care a mai lucrat la Universitatea Craiova, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna si Rapid, nu mai activeaza in Liga I, el fiind angajat in Portugalia, la gruparea Olhanense.

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies