Liga 1

Ultima noapte de Steaua, prima de FCSB? De ce "Steaua poate ramane Steaua" si pentru meciul cu Dinamo

CITESTE AICI: EXCLUSIV "S-a terminat! De maine inchidem taraba" Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2016, 09:53
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2016, 11:17

UPDATE: Pentru moment, clubul lui Gigi Becali va juca in meciul cu Dinamo fara sa modifice ceva pe tabela sau tricouri. Motivul este simplu. Nu a aparut o motivatie a instantei pana in acest moment. DETALII SI AICI


In continuare, articolul initial:

Dispare derby-ul Romaniei? Vom vedea din nou tricouri acoperite peste numele "Steaua"?

Potrivit unei surse pentru ProTV din cadrul Stelei, Becali a pierdut in instanta dreptul de a folosi marca Steaua, iar partida cu Dinamo din aceasta seara ar putea stabili o premiera neagra in istoria fotbalului romanesc.

Desi decizia nu este definitiva, stelistii ar putea evita sa poarte geci, tricouri de antrenament si alte produse pe care se afla numele Steaua pentru ca CSA sa nu aiba motiv de a cere daune mai mari in perioada urmatoare. In cel mai rau caz, vor acoperi toate echipamentele si treningurile pe care inca mai exista aceasta marca.

Pentru Becali exista si calea de atac la ICCJ, insa pentru moment CSA este partea care a castigat. Vestea a venit intr-un moment extrem de delicat. Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei, a terminat anul pe 2 si este out si din Europa League.

Modifică setările cookies