EXCLUSIV | Scenariu cutremurator: Echipa lui Becali RAMANE in Liga I, dar poate fi lovita de faliment

CITESTE AICI: EXCLUSIV "S-a terminat! De maine inchidem taraba" Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2016, 10:43
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2016, 10:55

Gigi Becali a pierdut asear procesul cu Armata si nu va mai putea folosi marca Steaua. Acesta era in proces de mai multe luni cu CSA si a primit astazi o decizie nefavorabila. S-a terminat, de maine inchidem taraba. Nu mai putem folosi numele Steaua. Nu stiu ce se va intampla, deocamdata ne gandim la meciul cu Dinamo", a declarat o sursa din cadrul Stelei pentru ProTV.

Ce se intampla acum? Desi exista posibilitatea ca echipa lui Becali sa renunte la toate insemnele cu Steaua chiar de la meciul cu Dinamo, pentru ca nu a venit pana acum o motivare a deciziei instantei acest lucru are sanse mici sa se produca.

Pentru viitorul apropiat insa exista un scenariu de cosmar. Potrivit unei surse din club, echipa va ramane in Liga I in continuare, insa va mai fi un proces cu Armata, care ar putea duce catre faliment.

Cei de la CSA merg in instanta pentru daunele de 39 de milioane de euro cerute lui Becali pentru ca a folosit acest brand fara sa aiba dreptul. Daca Becali va pierde si acel proces, echipa va intra mai mult ca sigur extrem de aproape de faliment.

Modifică setările cookies