Ultima dorinta a lui Flavius Stoican: i-a transmis lui Negoita cine ar trebui sa fie noul antrenor al lui Dinamo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Noiembrie 2014, 17:37

	Ultima dorinta a lui Flavius Stoican: i-a transmis lui Negoita cine ar trebui sa fie noul antrenor al lui Dinamo!

Flavius Stoican si-a reziliat astazi contractul cu Dinamo. DETALII AICI

Stoican n-a vrut sa vorbeasca prea mult in fata jurnalistilor despre motivele care au dus la ruptura de Dinamo, dar a dezvaluit ca i-a transmis lui Negoita un nume pentru succesorul sau pe banca tehnica.

"Celui care vine in locul meu, ii doresc din suflet multa bafta, indiferent cine ar fi. Eu mi-as dori sa continue Mateut si sa aiba sansa. Eu stiu ca Niculescu are contract la CS Mioveni, ca oamenii pun mult suflet in ceea ce fac. El este atasat foarte mult de acea echipa, dar orice este posibil", a spus fostul antrenor al "cainilor".

Intrebat in ce relatii este cu presedintele Constantin Anghelache si daca anumite persoane din conducerea clubului au dorit indepartarea sa, Stoican a raspuns:

"Astazi am avut o discutie cu domnul Negoita si mi-am exprimat gandurile mele. Dansul m-a inteles si vreau sa-i multumesc ca mi-a oferit sansa sa antrenez o echipa ca Dinamo. Sunt convins ca nu l-am dezamagit, sunt convins ca multi s-au bucurat de ceea ce am realizat. Am avut motivele mele sa demisionez si vreau, in continuare, sa ramana ale mele. Vreau sa intelegeti ca doresc ca aceste motive sa ramana doar ale mele. Cu domnul Anghelache nu am mai discutat in ultima vreme, dar sunt in relatii normale cu el. Nu sunt genul de om care sa poarta ranchiuna. Eu vreau doar sa imi vad de meseria mea. De aceea nici nu am intrat in contre si cred ca nimeni nu are ce sa imi reproseze."

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies