Premiera pentru Romania la meciul cu Danemarca: FRF inaugureaza Family Zone! Cat costa biletele reduse si cum le poti lua:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Noiembrie 2014, 17:04

	Premiera pentru Romania la meciul cu Danemarca: FRF inaugureaza Family Zone! Cat costa biletele reduse si cum le poti lua:

Romania - Danemarca se vede la ProTV, marti, 18 noiembrie, de la ora 22:30

Pentru prima data pe un stadion din Romania, suporterii care vor veni insotiti de copii vor putea sta in "Family Zone", un sector special amenajat pe National Arena.

Noul ”Family Zone” va fi amplasat la Tribuna Est, inelul 2, si insumeaza 2.400 de locuri. Suporterii echipei nationale isi pot rezerva bilete in acea parte a stadionului doar daca sunt insotiti de cel putin un copil, cu varsta de pana la 14 ani, prin intermediul unor pachete speciale disponibile pe site-ul bilete.frf.ro.

Preturile pachetelor ”family” pornesc de la 54 RON (un adult plus un copil), cu o reducere de 10%, si ajung pana la 150 RON (5 persoane, cel putin un copil), cu o reducere de 25% si, bonus, cu un loc de parcare, scrie frf.ro.

Conform sursei citate, pe langa vizionarea jocului, cei mai mici suporteri ai echipei nationale, care ii vor incuraja pe ”tricolori” din Family Zone, vor fi implicati si in alte activitati interactive.

Preturile complete pentru meciul cu Danemarca:
VIP 1 400
VIP 2 150
Tribuna Vest, inel 2 și 3 40
Tribuna Est, inel 1, 2, 3 central 40
Tribuna Est, inel 1, 2, 3 periferic 30
Peluze 20

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies