Cu ochii in lacrimi, Stoican a evitat sa vorbeasca despre conflictul cu Anghelache: "Nu incercati sa aflati de ce am plecat!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Noiembrie 2014, 17:10

Flavius Stoican renunta la conducerea lui Dinamo dupa aproape 14 luni in functie! Antrenorul ii luase locul in Stefan cel Mare lui Gigi Multescu pe 22 septembrie 2013.

UPDATE 16:00 Prima reactie a lui Flavius Stoican, cu ochii in lacrimi: "Am discutat cu domnul Negoita, a inteles din ce cauza plec. Lazar si Alexe au incercat sa ma faca sa revin asupra deciziei, dar nu s-a putut. Ma duc la familia mea, am neglijat-o in ultimul timp. Nu incercati sa aflati de ce plec, sunt motivele mele. Toata lumea a fost multumita de ceea am facut eu aici"

UPDATE 15:30 Danciulescu: "E adevarat ca Dinamo a ramas fara antrenor. Imi pare rau, Flavius a facut lucruri foarte bune la echipa. A fost greu pentru baieti sa afle decizia asta, nu stiu cine poate sa-l inlocuiasca"

UPDATE 15:10 Jucatorii sunt solidari cu antrenorul Stoican si cer ca acesta sa nu plece! Decizia pare totusi sa fie luata.

UPDATE 14:25 Ionut Chirila e una dintre variantele luate in calcul tot mai serios de conducatorii lui Dinamo! Pe lista a mai aparut si numele lui Mircea Rednic. Pana se va lua o decizie finala, secundul Dorin Mateut se va ocupa de lot.
_______________________________________________________________________________________

Favorit sa-i ia locul pe termen scurt e Florin Bratu, acum Dinamo II, in Liga a 3-a!

Neintelegerile cu presedintele Anghelache i-au fost fatale lui Stoican. Dupa mai multe runde de discutii, cele doua parti au ajuns la concluzia ca nu mai pot continua impreuna.

Stoican, 37 de ani, refuzase acum o luna o oferta pe bani multi din Arabia Saudita. Seicii de la Al Raed ii propuneau 30.000 de euro pe luna, insa Flavius a preferat sa ramana in Liga I pe un salariu de 6 ori mai mic.

Cu Stoican antrenor, Dinamo a terminat sezonul trecut pe locul 4 in Liga I, la 18 puncte de liderul Steaua. 'Cainii' au obtinut participarea in Europa League, dar nu au putut intra in competitie din cauza problemelor financiare. CFR Cluj i-a luat locul lui Dinamo.

Inainte de a lucra in Stefan cel Mare, Stoican le mai pregatise pe Dinamo II, Chindia si CS Mioveni.

Sefii lui Dinamo incearca sa-l convinga pe Claudiu Niculescu sa vina ca antrenor, dar Petrolul are prioritate la negocieri. Niculescu s-a intalnit deja cu patronul Dan Capra si a discutat despre posibilitatea de a ajunge pe OZN Arena. O alta varianta importanta o reprezinta Vasile Miriuta, care a transmis ca ia in calcul negocierile doar dupa finalul turului.

Care e cea mai buna varianta pentru banca lui Dinamo? (5753 voturi)
 
Miriuta
19.68%
1132 voturi
 
Multescu
164 voturi
 
Rednic
26.33%
1515 voturi
 
Niculescu
36.19%
2082 voturi
 
Chirila
348 voturi
 
Mateut
8.90%
512 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies