Liga 1

"Uite, oamenii vin la noi pe salarii mai mici decat la FCSB!" Ce s-a intamplat de fapt cu Manea: cum a ajuns in cele din urma la FCSB

Manea ar fi putut ajunge totusi la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019, 20:55
Data actualizarii: Luni 23 Septembrie 2019, 21:03

Marius Bilasco, directorul departamentului de scouting, sustine ca CFR a purtat negocieri cu Cristi Manea, insa in cele din urma discutiile nu s-au concretizat.

"Da, au fost semnale ca voia sa vina la noi. Dupa finalul imprumutului au fost cateva discutii. A fost vorba de sume pe care noi nu le-am putut plati. Au fost multi jucatori care au ales sa vina la noi desi aveau oferte mai avantajoase de la FCSB. Imi vin in cap Burca si Pascanu. Au ales CFR chiar daca la FCSB primeau salarii mai mari. Ne-am simtit bine si ne gandeam ca 'Uite, oamenii vin la noi pe salarii mai mici decat cele promise de FCSB'",
a declarat Marius Bilasco pentru TelekomSport.

Saptamana trecuta, Gigi Becali lansa o alta ipoteza. Manea nu a mai dorit sa continue la CFR din pricina lui Dan Petrescu, sustinea patronul FCSB.

"Si luati alt exemplu! De ce nu a vrut Manea sa se mai duca la CFR? Ca CFR juca in cupele europene si noi nu. Nu e adevarat ca i-am oferit mai multi bani. Omul nu mai voia sa fie injurat", a declarat Gigi Becali la ProX.

Modifică setările cookies