Budescu da deja goluri pentru Steaua, dar NU e jucatorul ei! Contractul NU a fost inregistrat. Reactia de ultima ora a lui Becali

Budescu da deja goluri pentru Steaua, dar NU e jucatorul ei! Contractul NU a fost inregistrat. Reactia de ultima ora a lui Becali

Astra refuza semnarea actelor finale pentru a evita plata taxei de solidaritate in valoare de aproximativ 30 000 de euro.

Clubul din Giurgiu nu vrea sa renunte la procentul de 5% pe care il prevede regulamentul in cazul transferurilor directe. Sefii Astrei sustin ca trecerea lui Budescu la Steaua s-a facut din postura de jucator liber de contract dupa achitarea clauzei de reziliere. Taxa de solidaritate se imparte intre fostele cluburi ale jucatorului transferat.

Becali n-are nicio emotie si ii linisteste pe fani. Totul va fi solutionat la Comisii.

"Miza este 5% din taxa de solidaritate. Noi l-am luat pe Budescu platind clauza. Tot un fel de transfer este si tot o s-o plateasca. Nu are nicio legatura cu noi problema asta. Noi nu am facut transfer, ca nu l-am luat prin transfer. I-am platit clauza. Ei spun: daca nu l-am transferat si s-a platit clauza, atunci nu se poate considera transfer si nu mai platim 5%. Nu e in niciun fel de pericol transferul sau la Steaua.

Clauza de reziliere e tot suma de transfer, numai ca nu e prevazut explicit in regulament. Nu noi platim clauza asta. Chiar daca am da-o noi, ne judecam si o luam de la ei. Budescu e jucatorul nostru, ce treaba avem noi cu asta?", a spus Becali pentru PRO TV.VIDEO PROTVPLUS.RO

Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Un antiviral folosit împotriva HIV ar putea elimina infecția cu coronavirusul din China
BRAT