200 000 de euro! NU POT sa-l dea afara pentru ca i-ar plati o AVERE! Niciun antrenor din Liga 1 nu castiga atat intr-un an. Ce se intampla acum la echipa
Marti 11 Septembrie 2018, 15:25

200 000 de euro! NU POT sa-l dea afara pentru ca i-ar plati o AVERE! Niciun antrenor din Liga 1 nu castiga atat intr-un an. Ce se intampla acum la echipa

Ionut Badea nu mai e pe placul sefilor de la Chiajna dupa inceputul de sezon sub asteptari.
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Badea e aproape si departe de demitere in acelasi timp. Cum e posibil? Desi vor sa-l demita, conducatorii clubului ezita din cauza unei clauze in valoare de 200 000 de euro! Desi sunt de acord sa-i plateasca o suma, aceasta nici macar nu se apropie de cea din contractul lui Badea, anunta Fanatik.

Chiajna ar vrea sa-i achite fostului secund al nationalei 20 000 de euro. Antrenorul se tine bine si crede ca poate redresa situatia. Chiar daca anunta planuri de play-off inaintea startului de sezon, Chiajna e tot in zona retrogradarii. Are 7 puncte in primele 7 jocuri ale campionatului. Pentru moment, Badea ramane pe pozitie. O noua runda de negocieri in privinta rezilierii de contract ar putea avea loc dupa jocul cu Sepsi de pe teren propriu.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”