Poli Iasi 3-0 Chiajna | Spectacol total facut de baietii lui Stoican | Qaka a jucat tot meciul la doar cateva ore dupa ce a ajuns la Iasi

Poli Iasi 3-0 Chiajna | Spectacol total facut de baietii lui Stoican | Qaka a jucat tot meciul la doar cateva ore dupa ce a ajuns la Iasi

Comentam impreuna meciul dintre Poli Iasi si Concordia Chiajna pe www.sport.ro si Facebook/Sport.ro

FAZELE MECIULUI

FINAL DE MECI - Gazdele fac spectacol si castiga cu 3-0 meciul cu Chiajna. Iasi-ul acumuleaza 8 puncte si urca pe locul 11.

MIN 88 - GOL POLI IASI - Oaspetii inscriu golul 3 prin debutantul Bekui. Este al doilea meci consecutiv in care Concordia primeste 3 goluri.

In ciuda scorului de pe tabela, tot gazdele sunt mai ofenisve. Cristea a trecut din nou pe langa gol cu o lovitura libera bine executata. Victoria pare in proportie de 90% a Iasiului.

MIN 58 - OCAZIE CHIAJNA - Ocazie foarte mare ratata de Frasinescu dupa centrarea lui Andrei Cristea. Portarul Concordiei reuseste o super parada.

Inceputul reprizei secunde este fara mari ocazii. Chiajna incearca sa forteze prin introducerea lui Bawab.

Se intra cu 2-0 la pauza. Ramane de vazut daca echipa pregatita de Ionut Badea reuseste sa revina in joc in partea secunda.

MIN 38 - OCAZIE CHIAJNA - Guessan intervine in ultima secunda luandu-i mingea din fata coechipierului Albu si rateaza de pe linia portii. Oaspetii au trecut pe langa golul revenirii.

MIN 35 - GOL POLI IASI - Flores inscrie un super gol din careu. Nicio sansa pentru portarul oaspetilor.

MIN 13 - GOL POLI IASI - Albu inscrie in propria poarta.

ECHIPELE DE START

Poli Iasi: Cobrea - Gallego - Mihaescu - Frasinescu - Pantiru - Sin - Qaka - Rus - Flores - Sanoh - Andrei Cristea

Rezerve: Rusu - Bosoi - Bekui - Danale - Zaharia - Pedro

Chiajna: Costache - Barboianu - Albu - Marc - Nivaldo - Ivanovici - Gorobsov - Bucsa - Gradinaru - Gussan - Batin

Rezerve: Cristescu - Mazarache - Fota - Bawab - Prepelita - Leca - Dascalu

Poli Iasi si Concordia Chiajna inchid etapa cu numarul 7 din Liga 1. Cele doua formatii se afla in partea de jos a clasamentului.

Iesenii au doar 5 puncte si se afla pe locul 13 in timp ce Concordia are cu doua puncte mai mult si se afla pe locul 12.

Ambele echipe au pierdut in etapa trecuta. Gazdele cu 2-0 in deplasarea de la Calarsi, iar oaspetii cu 3-0 pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies