Turcu cere demisia presedintelui CCA! Avram: "Turcu mai bine ramanea pe santier"

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 18:03
Turcu cere demisia presedintelui CCA! Avram: "Turcu mai bine ramanea pe santier"

Turcu l-a criticat dur pe Vasile Avram si spune ca este vremea unei schimbari in fruntea CCA

"Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Atata timp cat si noi si cei de la Timisoara ne dorim arbitri straini, nu inteleg de ce se opun cei de la CCA. Noi vrem doar sa fim arbitrati corect"

"Nu s-a pus problema sa nu ne prezentam la meci, dar totusi nu pot ei sa isi bata joc de noi. Parca e pus Vasile Avram sa ne faca rau. Eu, personal, cer schimbarea lui Avram, pentru ca nu este capabil si nu are personalitate si autoritate", a declarat Turcu la sport.ro.

Turcu a comentat si prezenta lui Andone la meciul disputat de Dinamo II: "Andone ramane un dinamovist adevarat. Dinu este cel care poate schimba antrenorul, este doar responsabilitatea lui." 


Vasile Avram: "Turcu e incompatibil cu fotbalul!"

"Cine este Vasile Turcu? Imi pare rau ca bagati in seama asemenea personaje, care n-au nimic comun cu fotbalul. Ei vor sa-si faca imagine si se baga prea mult in seama, se cred mai importanti decat sunt. Am auzit ca as fi incompatibil cu functia, dar el (Vasile Turcu - n.r.) este incompatibil cu fotbalul!"

"Sunt persoane venite de pe santier si ar fi fost mai bine sa ramana acolo. Pe de alta parte, ca sa poti face o afirmatie despre o persoana, ca are capacitatea sa exercite o functie sau nu, trebuie sa ai niste elemente: sa-l cunosti din punct de vedere profesional si moral. Trebuie sa invatam din greseli si sa le evitam pe cat posibil. Numai asa ne putem indrepta si cine nu recunoaste ca greseste este un ipocrit. Numai domnul Turcu nu greseste... este inalt, destept, frumos si are si 'benoacle' la ochi", a declarat Avram la Sport Total FM.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT