"Tu ce faci, ma, acolo? Cum te cheama?" Probleme pentru Dorinel la primul antrenament! Prima declaratie

Campion in 2011 cu Otelul, Dorinel Munteanu revine in Liga 1, la Chiajna. De trei ani si jumatate n-a mai antrenat Dorinel in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2018, 21:33
Data actualizarii: Luni 17 Septembrie 2018, 21:39

Dorinel a condus primul antrenament la Chiajna. Astra e ultima echipa pe care a antrenat-o Dorinel in Liga 1.

Dorinel l-a gasit la Chiajna pe Pena. Impreuna au luat titlul cu Otelul acum sapte ani. Dorinel se bate la retrogradare cu Chiajna, care e penultima in liga intai.

"Am fost dornic sa revin pe banca. E o provocare foarte importanta pentru mine. De o bucata de timp n-am antrenat. Eu sper ca impreuna cu conducerea si cu jucatorii sa ne atingem obiectivele. Nu imi este teama, este abia etapa a opta. Sunt sigur ca mesajul meu va ajunge la jucatori si vom crea o echipa puternica.

Eu nu ma gândesc la evitarea retrogradarii, ci la alte obiective. Obiectivul este o clasare aproape de play-off, daca nu chiar in play-off. Suntem la sapte puncte de locul 1, este o diferenta aparent mare, dar cu o evolutie constant buna putem iesi din pasa asta proasta. Totul este posibil, chiar daca in momentul de fata ocupam penultima pozitie" a spus Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies