Liga 1

Trei jucatori care au dat peste cap toate asteptarile la Steaua! Cum au eliminat 8 fotbalisti din lot prin prezenta lor

Becali si-a recunoscut esecul in ultima campanie de transferuri. Steaua a cautat sa aduca ieftin si pe ultima suta de metri jucatori care acum, in marea

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 10:29
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 10:29

Este ultima etapa a turului pentru Steaua, iar echipa lui Radoi inca se mai cauta. Venirea lui Kharja pare sa fie adus o liniste in lot, dar aceasta este alimentata doar de victorii cu Chiajna, Voluntari si divizionara secunda U. Cluj. Realitatea este alta pentru Steaua.

Atacul e tinut de un jucator care in ultimele 9 luni a fost intr-un colaps de forma. Fundasul central de langa Varela este un experiment reusit al lui Galca intr-un moment in care nu mai avea variante. Iar apararea este betonata cu un inchizator care in urma cu un an si jumatate era ultima solutie dupa Bourceanu, Pintilii, Prepelita si Sanmartean.

Insa cei trei jucatori vazuti astazi la Steaua ca indispensabili din primul 11 tin acum pe banca sau au provocat plecarea a 8 jucatori. Cel putin.

In aparare, Tosca ii tine pe banca pe Papp si Carp, la inchidere Filip a devenit optiunea numarul 1 in fata lui Tahar, Muniru si Breeveld, iar Radoi a preferat ca in atac sa joace cu Chipciu, lasandu-l pe Iancu sa plece in liga a doua din Turcia si tinandu-i pe banca pe Tade si Tudorie, doua deziluzii ale acestui sezon pentru stafful Stelei.

Exceptandu-l pe Chipciu, care a fost una dintre piesele grele ale Stelei in ultimii ani, nici Filip si nici Tosca nu au avut pana acum in nicio clipa responsabilitati atat de mari si un rol atat de important pentru Steaua.

Modifică setările cookies