Trei "BOMBE" cerute de Dan Petrescu, 2 jucatori au luat titlul cu Steaua! Stelistii vor innebuni daca se fac transferurile astea! Pe cine vrea ASA

Proaspat instalat pe banca ASA-ului, Dan Petrescu a intrat deja "in focuri". Tehnicianul va sustine maine o prima conferinta de presa. Pana atunci, acesta face insa planul pentru noul sezon.

Dan Petrescu are planuri mari pentru sezonul viitor! Proaspat numit pe banca ASA-ului, cel poreclit "SuperDan" se pregateste sa-si faca revenirea in stil mare.

Petrescu le-a cerut deja conducatorilor de la ASA mai multe transferuri importante, care sa il ajute sa opreasca suprematia Stelei.

ASA l-a pierdut pe Laszlo Sepsi, cel care a semnat cu FC Nurnberg, formatie din Zweite Bundesliga (DETALII AICI), dar Petrescu are solutii de inlocuire. Dupa ce le-a cerut conducatorilor sa incerce demararea negocierilor cu Brandan, Veselovsky, Teixeira si Geraldo Alves (AMANUNTE AICI), www.sport.ro a aflat ca Petrescu mai pregateste 3 "bombe".

Doi jucatori care au luat titlul cu Steaua, dar si un fost campion din "lotul Urziceni" mai vrea Dan Petrescu la Targu Mures. Este vorba despre Srgian Luchin, fotbalist care nu a reusit sa isi castige postul de titular la Steaua si care s-ar putea desparti de echipa din Ghencea, Raul Rusescu si Dacian Varga.

Petrescu vrea sa-l convinga pe Rusescu sa mearga la Mures, dar si sa-i induplece pe spaniolii de la Sevilla sa-l imprumute din nou. De asemenea, acesta va apela la Dacian Varga, fotbalist pe care l-a antrenat la Urziceni si Kuban Krasnodar, si care e liber de contract dupa despartirea de CSU Craiova.

Singura mutare perfectata pana acum de ASA este cea a lui Dan Bucsa, fostul capitan al Universitatii Cluj (DETALII AICI).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies