Alexe poate prinde transferul vietii! UPDATE: Englezii confirma negocierile! Dinamovistii simt ca vor da lovitura: 'Pe Alexe nu-l cheama Rusescu, e mai inalt'

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Iulie 2013, 14:43

	Alexe poate prinde transferul vietii! UPDATE: Englezii confirma negocierile! Dinamovistii simt ca vor da lovitura: 'Pe Alexe nu-l cheama Rusescu, e mai inalt'

Dinamo joaca diseara primul amical din Anglia, de la ora 18.00, impotriva scotienilor de la Livingstone (liga a II-a)

UPDATE: Constantin Anghelache a vorbit despre un posibil transfer al lui Alexe. Dinamo cere 2,5 milioane de euro pe transfer.

"Tinand seama de ceea ce a facut, pot spune ca Alexe se va vinde cu peste 2,5 milioane de euro. Pe Alexe nu-l cheama Rusescu, e mai inalt."

"Alexe, Balgradean, Dragos Grigore si Cristea sunt 95% transferati. Sunt oferte suficiente, sunt cate 3-4, si nu glumesc", a declarat Anghelache la DolceSport.

UPDATE: Englezii de la Daily Mail confirma negocierile dintre Fulham si Dinamo.

Conform sursei citate, suma de transfer este de 1,5 milioane de lire (aprox. 2 milioane de euro).

La Fulham, Marius Alexe s-ar bate cu Alex Kacaniklic pentru un loc in echipa. Suedezul de 21 de ani a fost rechemat in lot dupa 18 luni in care a fost imprumutat la Watford si Burnley.

Jucatorul a anuntat ca vrea sa plece, conducerea din Stefan cel Mare e de acord sa il cedeze in aceasta vara. Transferul lui Marius Alexe pare doar o chestiune de timp.

La plecarea spre cantonamentul din Anglia, Gigi Multescu a admis faptul ca negocierile pentru transferul lui Alexe sunt foarte avansate: "Am inteles ca sunt cateva oferte si e foarte aproape sa se concretizeze transferul. Sper ca pana in cea de-a treia zi de pregatire sa stim daca Alexe va pleca sau nu.", a declarat antrenorul lui Dinamo.

"A treia zi de pregatire" este chiar azi, iar la meciul din aceasta seara cu Livingstone si-au anuntat prezenta reprezentantii mai multor echipe din Anglia - Fulham, WBA si Hull City, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Pe langa cele trei cluburi engleze, la negocieri sunt inscrisi si rusii de la Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dorinel Munteanu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Nelu Tătaru: "Ne apropiem de scenariul 4". Ar putea fi emisă o nouă ordonanţă militară
BRAT