Steaua Superliga

Transfer SURPRIZA la Steaua! Pe cine aduce Steaua dupa ce negocierile cu Tade si Teixeira au fost blocate

Discutiile pentru Tade si Teixeira au intrat in impas, asa ca Steaua cauta noi solutii ofensive in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 15:36
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 15:37

Dolce Sport anunta ca Steaua e in discutii cu U Cluj pentru camerunezul Justin Mengolo. Transferul fotbalistului de 22 de ani se poate face in schimbul a numai 100 000 de euro.

"Probabil, Mengolo a revenit pe lista Stelei dupa plecarea lui Tanase. E un jucator care poate juca acolo. Nu pot da mai multe amanunte. Cred ca Steaua are nevoie de un jucator rapid pe benzi. Mengolo poate face diferenta, e un jucator de genul asta. Daca Radoi il vrea cu adevarat, transferul se paote face fara probleme. Ar fi o afacere pentru Steaua", a spus Vlad Munteanu, administratorul special al lui U Cluj, pentru Dolce.

In 34 de meciuri jucate sezonul trecut in toate competitiile, Mengolo a marcat de 5 ori si a oferit 4 pase decisive. Africanul a fost folosit pe ambele benzi ale terenului, dar si in pozitie centrala, ca al doilea varf, sau ca varf impins.

Pana acum, Steaua i-a adus pe Alcenat, Muniru, Tahar, Tudorie, Hamroun si pe pustiul Vlad Mihalcea. Discutiile pentru Felipe Teixeira si Gregory Tade s-au blocat din cauza pretentiilor exagerate ale celor doi jucatori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!