"Sa nu mai aud niciun cuvant de Armata si de Ghencea!" Duckadam, atac violent: a povestit cum a fost umilit de Steaua dupa ce a refuzat sa tranteasca un meci

Steaua a fost evacuata din Ghencea si se muta cu toate bagajele in afara Bucurestiului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 11:33
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 11:45

Helmuth Duckadam a anuntat la Ora Exacta in Sport ca Steaua este in plin proces de mutare, dupa decizia MApN de a elibera baza sportiva din Ghencea.

"Sa nu mai aud niciun cuvant de Armata", spune dezamagit omul care a contribuit decisiv la cea mai buna performanta din istoria fotbalului romanesc.

"Inca nu s-a incheiat mutarea din Ghencea. Probabil ca saptamana viitoare se va incheia aceasta operatiune, sunt multe lucruri de mutat din Ghencea."

"Pentru mine, subiectul Ghencea si Armata este incheiat, nu mai vreau sa vorbesc. Eu, personal, am fost umilit de patru ori, de minister si de cei care au condus acolo."

"Mi s-a interzis sa fac antrenament dupa doua saptamani de la finala de la Sevilla pentru ca nu am vrut sa particip la un joc aranjat la Craiova. Am fost dat afara dupa ce s-a constatat ca nu mai pot sa apar, dupa operatie... Apoi am mai fost dat afara de doua ori cu echipa, o data cu Ilie Stan si acum, asa ca pentru mine subiectul Ghencea este un subiect inchis."

"Vor sa-si faca echipa? Nu ma intereseaza!", a spus Duckadam la Sport.ro.

... despre Supercupa

"Meciul nu este castigat, in niciun caz. Trebuie sa fim foarte atenti, sa nu o luam in gluma, pentru ca toti jucatorii de la Targu Mures vor incerca sa faca o partida buna. Meciul este transmis la ProTV, vor fi si impresari pe stadion, toata lumea vrea sa faca o impresie buna."

... despre situatia de la ASA

"Chiar am spus-o, am prevazut situatia asta, dar m-am mirat ca s-a intamplat asa repede. Stiam ca la Targu Mures nu se plateau salariile, ci doar primele de joc. Era normal sa li se rupa filmul pana la urma. Ei au avut probleme cu banii tot timpul. Steaua ramane favorita, in primul rand datorita stabilitatii financiare pe care o are."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!