Mihai Stoica FCSB Florinel Coman Superliga

"Tot respectul pentru ei, dar el este mult peste". Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica în mod deosebit

După un sezon marcat de accidentări, Florinel Coman este pregătit să își arate adevăratul potențial, iar în primele două partide amicale a avut evoluții foarte bune.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 23:27
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 23:15

Managerul general de la FCSB a avut cuvinte de laudă despre fotbalist, mărturisind că acesta a reușit să treacă peste perioada complicată din cariera lui și că este gata să joace la un nivel ridicat. 

"Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos.

Tot respectul pentru cine a plecat de la echipă în ultima vreme şi joacă pe bani mulţi, Coman e mult peste. Mă refer la toţi, Man, Moruţan şi ceilalţi.

Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

De când s-a transferat la FCSB, în vara lui 2017, Florinel Coman a bifat 151 de meciuri, în care a marcat 34 de goluri și a oferit 40 de pase decisive. Internaționalul român are un singur trofeu cu clubul roș-albastru, Cupa României în 2020.

Gigi Becali, avertisment pentru Florinel Coman 

"Am vorbit mai mult cu MM Stoica, el e foarte încrezător în ceea ce îl privește pe Florinel Coman. Încrezător că revine Florinel Coman și o să fim mai puternici cu el, a zis că e foarte serios la antrenamente.

Am vorbit cu Florinel acum o lună, i-am zis: 'Am dat 3 milioane, ca talent ești cel mai bun jucător din România, te-am sprijinit cu accidentările alea, dar îți spun un lucru, antrenează-te calumea, că e greu să joci cu Tavi Popescu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere!'

A zis că e conștient și ca dovadă, a spus MM că e foarte serios", a spus Gigi Becali la PRO ARENA.


Tavi Popescu, out de la FCSB și cu banii luați din vânzarea lui se construiește un stadion. Gigi Becali a oferit explicația neașteptată pe www.sport.ro

Modifică setările cookies