S-a aflat cine a aruncat fularul cu probleme la derby-ul din Ghencea! Vezi ce dinamovist a gresit tinta si risca sa nu mai joace fotbal:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Aprilie 2011, 07:01

	S-a aflat cine a aruncat fularul cu probleme la derby-ul din Ghencea! Vezi ce dinamovist a gresit tinta si risca sa nu mai joace fotbal:

Nu Moti a aruncat fularul cu pricina, asa cum sustineau unii fani dinamovisti!

Dinamovistul Torje e principalul suspect al aruncarii gresite a fularului care continea o torta si care a ajuns la Jandarmerie, scrie ProSport. Organele de ordine vor crea o comisie formată din jandarmi si polițisti ca sa descopere ce jucator al lui Dinamo detinea fularul cu torta adusa drept proba de un jandarm, iar jucatorii lui Dinamo ar putea fi chemati la audieri in functie de raportul final. Potrovit Legilor 4/2008, art.35, și 126/1995, persoana care introduce torte pe stadion si este identificata risca interzicerea timp de trei ani pe stadioane si sase luni de inchisoare.

"Nu doresc ca meciul sa fie castigat de noi la masa verde pentru ca nici nu exista in regulament o asemenea sanctiune care sa se incadreze in acest caz, dar, in schimb, se specifica clar faptul ca persoanele care introduc pe stadion obiecte pirotehnice vor fi interzise”, spun stelistii, iar cazul va fi judecat vineri de catre Comisia de Disciplina.

Daca se va descoperi autorul celui care a gresit tinta si fularul a ajuns la jandarm, acestuia i se va deschide un dosar penal. "Nu putem demonstra ca si ceilalti aveau torte in fulare si mingi, insa il putem identifica pe acesta”, au dezvaluit surse din cadrul Jandarmeriei. Ieri a fost data publicitatii inregistrarea video cu jandarmul care aduce fularul retinut de la un jucator de la Dinamo superiorilor lui. Acestia il desfac si constata ca se ascundea o torta. Unii dinamovisti sustineau ca Moti l-ar fi aruncat,  insa surse sustin ca de fapt cel care a gresit tinta a fost Torje! 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, LIVE UPDATE 3 aprilie. 2.738 de cazuri şi 115 decese
BRAT