Top 3 antrenori romani in 2015 in viziunea lui Reghecampf! Sumudica si Galca nu prind topul, un antrenor din lumea araba pe lista lui Reghe

Autor: Sport.ro
Luni 04 Ianuarie 2016, 08:44

	Top 3 antrenori romani in 2015 in viziunea lui Reghecampf! Sumudica si Galca nu prind topul, un antrenor din lumea araba pe lista lui Reghe

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre performantele antrenorilor romani in 2015.

Reghecampf a facut topul celor mai buni antrenori romani in 2015, intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor, si l-a plasat pe prima pozitie pe Anghel Iordanescu, pentru performanta de a califica echipa nationala la campionatul european.

Costel Galca, omul care i-a adus Stelei trei trofee si a prins un "transfer" in Spania pe final de an, nu este inclus de Reghe in top 3, unde apare insa romanul cu cele mai mari performante in fotbalul arab, Cosmin Olaroiu.

Mircea Lucescu este al doilea antrenor roman al anului, in viziunea lui Laurentiu Reghecampf.

1. Anghel Iordanescu
2. Mircea Lucescu
3. Cosmin Olaroiu

"Anghel Iordanescu, pentru ca a calificat echipa nationala dupa opt ani de pauza la Campionatul European. Mircea Lucescu, pentru performantele incredibile pe care le are cu Sahtior intr-o tara in care fotbalul se joaca in plin razboi. Cosmin Olaroiu, pentru rezultatele pe care le-a avut cu Al Ahli Dubai. Eu stiu ce inseamna sa ajungi sa joci in finala Ligii Campionilor Asiei, e foarte greu.", a spus Reghecampf in Gazeta.

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies