"Am venit sa iau titlul cu Steaua si il vom castiga!" Anuntul lui Reghe despre LISTA NEAGRA, Budescu si pe ce jucator pune PARIU in 2016

"Am venit sa iau titlul cu Steaua si il vom castiga!" Anuntul lui Reghe despre LISTA NEAGRA, Budescu si pe ce jucator pune PARIU in 2016

2016 este un an al provocarilor pentru Reghe. Promite ca va lua titlul cu Steaua si vorbeste despre campania de transferuri din aceasta iarna.

Laurentiu Reghecampf pune pariu ca Alex Bourceanu va redeveni liderul Stelei in 2016. Pana acum Becali a adus doi jucatori, pe Bourceanu si pe Pintilii, dar promite si alte mutari.

"Eu am venit la Steaua sa iau titlul. Si-l vom castiga. Patronul poate spune ce vrea, pentru ca este echipa lui si face ce doreste, dar hotararile despre fotbalisti si despre echipa le luam impreuna."

"Momentan, au venit doi jucatori: Pintilii si Bourceanu. Eu stiu ca patronul Gigi Becali vrea sa facem echipa, dar mai stiu si ca exista o limita cand vine vorba de bani. Eu sper ca in aceasta iarna sa putem aduce ce avem nevoie"

"Alex este un lider si un jucator extraordinar. Nu si-a spus ultimul cuvant. Eu am mare incredere in el ca om si ca fotbalist, o sa va convingeti", a declarat Reghe in Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Stelei exclude existenta unei liste negre la club. Desi Becali nu ii mai vrea pe Tade, Tahar, Guilherme si Alcenat, Reghe spune ca plecarile vor fi bazate pe valoare, nu pe alte criterii.

"Nimeni nu este pe lista neagra. Va garantez ca eu fac selectia in functie de valoare, nu de alte criterii"

Dorit de Becali la Steaua, Budescu este apreciat si de Reghe. Starul Astrei pare sa fie prea scump pentru patronul Stelei:

"Budescu este unul dintre cei mai buni jucatori din campionatul intern. A avut evolutii foarte bune in 2015 atat la Astra, cat si la nationala. In general imi plac jucatorii inteligenti, sclipitori, chiar daca sunt capriciosi. Asa sunt toti jucatorii de valoare"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies