Toni Petrea a anunțat ce se întâmplă cu Florinel Coman, înainte de FCSB - UTA Arad

Florinel Coman (23 de ani), fotbalistul lui FCSB, este aproape de revenirea pe gazon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 14:30
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 14:34

Internaționalul român a suferit o accidentare în timpul meciului FCSB - Sepsi 1-1, disputat pe 23 august, iar ulterior a fost supus unei intervenții chirurgicale la Londra. Coman a trecut prin perioada de recuperare, iar acum ar putea reveni pe teren.

Toni Petrea: "Nu știm dacă Florinel Coman va face parte din lot, ne mai gândim"

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că lucrurile decurg bine pentru Florinel Coman, însă spune că nu a luat încă o decizie în privința folosirii acestuia la meciul cu UTA Arad, programat duminică, de la ora 20:30.

"Ar fi un câștig revenirea lui Florinel Coman, momentan nu știm dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine sau pentru următorul, ne mai gândim. 

A făcut o investigație suplimentară săptămâna aceasta, se pare că lucrurile sunt ok, dar să vedem nivelul la care este și trebuie discutat și cu el. Pentru noi ar fi un avantaj, avem nevoie de orice jucător valoros din lot", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Afectat de problemele medicale, Florinel Coman a strâns doar șapte meciuri și un gol în acest sezon. Nici stagiunea precedentă nu a fost una grozavă pentru fotbalistul crescut la Academia Hagi, atunci când a acumulat 22 de meciuri, două goluri și opt pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies