VIDEO EXCLUSIV Toate tunurile pe Istvan Kovacs după FCU Craiova - Univ. Craiova 1-2: „Mi se pare rea intenție! E nedrept!” 

FCU Craiova - Universitatea Craiova, 1-2, a fost decis de trei penalty-uri dictate de Istvan Kovacs. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 10:27
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 10:28

FCU Craiova și Universitatea Craiova s-au întâlnit în runda a 4-a din Superligă, în fața a 23.000 de spectatori, pe stadionul „Ion Oblemenco”. 

Duelul a fost câștigat de elevii lui Laszlo Balint (43 ani), 2-1, la capătul unui meci în care toate cele 3 goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri. Andrei Ivan (25 ani) și Sergiu Hanca (30 ani) au punctat pentru Universitatea Craiova, în timp ce Andrea Compagno (26 ani) a înscris pentru FCU Craiova. 

Gazdele au contestat al doilea penalty dictat de Istvan Kovacs (37 ani). Arbitrul din Carei a considerat că Bahassa (30 ani) a comis henț la lovitura liberă executată de Hanca și a arătat punctul cu var, cu toate că mai multe reluări au arătat că mingea l-a atins în cap. Decizia „centralului” a fost și mai controversată pentru că Istvan Kovacs nu s-a dus la marginea terenului pentru a consulta VAR-ul. 

Marica: „Băi, de ce nu te duci să vezi?” 

Ciprian Marica (36 ani) este de părere că arbitrajul a fost în defavoarea echipei patronate de Adrian Mititelu (54 ani). Fostul internațional român consideră că „centralul” nu a procedat corect, atunci când nu a dorit să revadă fază. 

„Poate spune echipa domnului Mititelu: 'Iar contra noastră?'. Se vede cu ochiul liber că-l lovește mingea în cap, am văzut imediat de atunci. Am zis: 'Băi, nu a avut timp în camera VAR să vadă reluările', dar până s-a bătut penalty-ul au fost câteva reluări, se vedea că mingea îl lovește în cap. Mi s-a părut puțin... cu toate că-l apreciez pe Istvan Kovacs, mi se pare rea intenție, nedrept. Băi, de ce nu te duci să vezi?”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies