"Toata noaptea am visat ca ma tavaleam in pat cu Basescu si Boc, stiam ca o sa fie zi neagra! Cosmarul lui Mititelu: "Nimeni nu-mi ia echipa!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Iulie 2011, 19:33

	"Toata noaptea am visat ca ma tavaleam in pat cu Basescu si Boc, stiam ca o sa fie zi neagra! Cosmarul lui Mititelu: "Nimeni nu-mi ia echipa!"

Adrian Mititelu povesteste ca se astepta la o decizie crunta din partea FRF.

"Toata noaptea m-am visat cu Basescu si cu Boc intr-un pat. Ma tavaleam cu ei, ma incaieram cu ei si mi-am dat seama ca se va intampla ceva rau astazi. Eu asta am visat si mi-am dat seama ca e ceva rau. Ma impingeam cu Basescu si cu Boc", a declarat Mititelu la Fanatik Show

"La 11:00 am aflat decizia. Nimeni nu imi va putea lua Universitatea Craiova. Sa le fie clar. Lui Cirtu si tuturor celor care au facut regii. Vor sa bage echipa in chestia asta politica din anul 2012. E un grup din Craiova care vrea asta si asa a prins curaj si Mircea Sandu. Cirtu ma mananca de fund de sase luni. Chiar si atunci cand era echipa la cupele europene. Pe mine m-a tocat din minutul unu. Eu nu-i consider dusmani pe el si pe Camataru. Cu Rodion chiar am vorbit acum o luna si ceva si imi dadea dreptate. Mi-a spus ca nu trebuia sa ma incurc cu Piturca. Chiar mi-a reprosat ca am facut-o. Si vreau sa-i multumesc pentru ca el mi-a deschis ocii cu acel Manu, care e avocatul lui Piturca", a mai declarat Adrian Mititelu.
 

CCR a admis parțial cererea Guvernului. Iohannis să revoce miniștrii, Dăncilă la vot în Parlament
BRAT