Sandu anunta verdictul care DISTRUGE Craiova: "Curatam fotbalul! Mititelu se salveaza doar la ONU!" Singura solutie ca Stiinta sa existe:

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Iulie 2011, 16:54

	Sandu anunta verdictul care DISTRUGE Craiova: "Curatam fotbalul! Mititelu se salveaza doar la ONU!" Singura solutie ca Stiinta sa existe:

Universitatea Craiova DISPARE cel putin un sezon din fotbal!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, anunta ca Mititelu nu mai are nicio cale de atac pentru decizia luata azi in Comitetul Executiv si il anunta pe patronul Universitatii ca numai Adunarea Generala din martie 2012 poate anula dezafiliera pronuntata azi.

"Mititelu a incalcat grav statutul FRF. Nu mai exista cale de intoarcere in ceea ce-l priveste. Adunarea Generala din martie sau aprilie ar putea anula aceasta decizie. Ani de zile a fost prea multa bunavointa din partea comisiilor, nu mai merge asa.

Trebuie sa fim egali cu totii, cine e mai bun castiga in teren, dar respectand regulamentele. Craiova are dreptul de a se adreda instantelor civile doar pe contractele de munca incheiate cu jucatorii si antrenorii. A, si mai poate ataca la ONU!", a spus Mircea Sandu la gsptv.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT