VIDEO EXCLUSIV Tiradă în direct după decizia de la FCSB: "Mi se confirmă, Petrea era mai bun! E incredibil, Dică îi subminează afacerea lui Becali"

FCSB a ajuns la trei victorii consecutive în Superliga, însă vicecampioana României nu scapă de critici, mai ales după umilințele din Conference League, 0-5 cu Silkeborg.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 10:49
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 10:50

Valeriu Răchită (52 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Nicolae Dică, pe care îl consideră vinovat pentru forma lui Octavian Popescu. Fostul fundaș al Stelei este de părere că antrenorul ar fi trebuit să îl folosească pe tânărul jucător în poziția în care a dat cel mai bun randament și nu să îl treacă pe banca de rezerve, având în vedere că era considerat cel mai bun jucător al echipei.

Valeriu Răchită: "Toni Petrea, un antrenor mai bun decât Nicolae Dică, mi se confirmă"

De asemenea, Răchită a făcut o comparație între Nicolae Dică și fostul antrenor al lui FCSB, Toni Petrea, fiind convins că actualul tehnician al Chindiei ar fi reprezentat o variantă mai bună și în prezent pentru vicecampioana României.

"Cordea mi se pare cel mai bun jucător al lui FCSB acum, numărul 1. Dică a reușit să-l facă rezervă pe Octavian Popescu, care era numărul 1, perla coroanei. Când ai un jucător cu valoarea lui Octavian Popescu, care a ajuns în echipa națională, să nu-i găsești locul în echipă ca să te folosești de el mi se pare incredibil.

Octavian Popescu în ce sistem a dat cel mai bun randament? În 4-3-3, el jucând în partea stângă, în linia de atacanți. De ce l-ai băgat număr 10, inter și în toate pozițiile în care nu se simte bine? Așa ne-a spus Gigi Becali, că vrea 100 de milioane pe Octavian Popescu. Păi, acum a ajuns rezervă, deci antrenorul îi subminează afacerea lui Gigi Becali.

Dică a preluat în preliminariile Conference League ce a făcut Toni Petrea. Mai ții minte când am spus că Toni Petrea este un antrenor mai bun decât Nicolae Dică. Mi se confirmă! Eu spun că trecea FCSB (n.r - de tururile preliminare din Conference League sub comanda lui Petrea). Petrea a avut jucători accidentați. Apoi, au revenit. Până la urmă, cine a făcut strategia și pregătirea fizică în vară? Nu cumva Toni Petrea și Neubert?

Uite ce face Toni Petrea cu Chindia. A luat echipa și are patru victorii consecutive și Gigi Becali a spus că îi plăcea cum juca FCSB cu Toni Petrea pentru că avea posesia.

Să o spunem pe față: la FCSB, jucătorii decid rezultatul prin valoarea lor individuală. Hai să ne uităm la meciul cu UTA: un șut al lui Olaru de la 20 de metri și un penalty, tot o realizare individuală. Tu vezi vreun traseu la FCSB? Vreo învăluire, o schemă de joc, un un-doi?", a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

După 12 meciuri jucate și două partide restante pe care le va disputa abia în decembrie, FCSB a urcat pe locul 7, cu 17 puncte. Pentru vicecampioana României urmează meciul cu UTA Arad, programat azi, de la 21:00.

Modifică setările cookies