Octavian Popescu FCSB Superliga

VIDEO EXCLUSIV Octavian Popescu, apărat de familie: ”Este abătut, debusolat, dezorientat”

Tavi Popescu este apărat de unchiul său, după evoluțiile modeste de la FCSB din ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 11:20
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 11:44

Octavian Popescu, pe numele său, unchiul fotbalistului de la FCSB și fost jucător la Universitatea Craiova, a dezvăluit că ”perla” lui Gigi Becali trage din greu la antrenamente pentru a reveni la forma din sezonul precedent.

„L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci. Pentru mine este un lucru extraordinar. Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului. 

Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final.

Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a spus Octavian Popescu, unchiul jucătorului de la FCSB, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

VIDEO - Unchiul lui Octavian Popescu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Costel Gâlcă a dat verdictul în cazul lui Octavian Popescu

Întrebat despre forma slabă a lui Octavian Popescu, Constantin Gâlcă (50 de ani) a spus că, deși nu îl cunoaște pe tânărul fotbalist, consideră că decizia de a-i oferi banderola de căpitan nu este cea mai bună, în contextul în care jucătorul nu are calități de lider. 

„Nu îl cunosc foarte bine, trebuie să îl cunosc personal și cum este el, dar cred că s-a pus prea multă presiune. Să îl faci căpitan deja este mult mai mult. E un jucător tânăr care cred că are o scădere de formă, dar poate fi ajutat să își revină la forma pe care a avut-o înainte. 

Nu este un lider, chiar dacă sunt unii pe care la 18 ani poți să îi pui căpitani și cresc de la meci la meci, dar nu cred că deocamdată este un lider prin ceea ce este el și ca persoană și ca fotbalist”, a declarat Costel Gâlcă la PRO Arena. 

  • 4 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu conform Transfermarkt. 
  • 20 meciuri a jucat în acest sezon tânărul fotbalist, având doar două assist-uri. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!