Liga 1

Teste COVID-19 la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Vă dau o informație de ultimă oră!"

Derby-ul FCSB - CFR Cluj este programat duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în runda cu numărul 22 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 22:00
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 22:02

FCSB a decis să nu plece în străinătate pentru cantonamentul din această iarnă, iar acum oficialii clubului se felicită, având în vedere că toate rezultatele testelor COVID-19 sunt negative, spre deosebire de ale altor formații din Liga 1, precum Universitatea Craiova, care au plecat în Turcia și s-au întors cu numeroși jucători infectați.

Jucătorii de la FCSB, rezultate negative la testele COVID-19

Mihai Stoica a anunțat că FCSB a primit astăzi rezultatele testelor COVID-19, iar Toni Petrea va avea tot lotul valid la partida cu CFR Cluj.

"Pot să vă dau o informație de ultimă oră. Azi a fost testată toată lumea la noi, fotbaliștii și stafful, cei de la birouri care intră în contact cu echipa și sunt rezultate negative.

Am fost inspirați că nu am plecat nicăieri. Din punctul ăsta de vedere suntem bine. Cum o să fim la joc, o să vedem. Azi ne-am antrenat pe sintetic, dimineață terenurile sunt înghețate", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica cerea ca toți jucătorii din Liga 1 să fie testați, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu.
 
"În momentul în care nu reinstaurezi regula testelor, e foarte periculos pentru toată lumea, inclusiv pentru cei nevaccinaţi.

Vorbim de 150.000, poate sunt și milioane de asimptomatici. Cred că cei care se testează sunt cei care au simptome, că nu vin eu din senin, nevaccinat, să mă testez dacă n-am simptome.

Vine CFR, nu se testează, că nu trebuie să se testeze, sunt toţi vaccinaţi sau au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitivi şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 0-3 următorul meci, pentru că la noi nu se mai poate amâna. Nu e normal să se testeze măcar la săptămână? Dar să se testeze!", spunea Stoica.
Modifică setările cookies