FCSB covid-19 Gigi Becali vaccin covid-19 Superliga

S-au aflat jucătorii vaccinați de la FCSB! Printre ei se află și cel numit de Becali „bărbatul echipei”

FCSB are 7 jucători vaccinați, spre deosebire de CFR și Universitatea Craiova care au aproape toți fotbaliștii vaccinați.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:51
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 21:00

Anul trecut, FCSB a suferit complit din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 și a pierdut la „masa verde” meciul din Cupa României, cu FC Voluntari, pentru că nu a putut alinia 13 jucători. Cu toate acestea, Gigi Becali și-a îndrumat fotbaliștii să nu se vaccineze.

„Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mei mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că, decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonț în cap! Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înțeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ți bagi o substanță în corp!”, a declarat Gigi Becali, la finalul lui 2021, la DigiSport. 

Potrivit Fanatik, cei 7 jucători vaccinați de la FCSB sunt Claudiu Keșeru (35 ani), Paulo Vinicius (37 ani), căruia Gigi Becali i-a acordat titlul de „bărbatul echipei”, Ivan Mamut (24 ani), Andrei Burlacu (25 ani), Denis Haruț (22 ani), Valentin Gheorghe (24 ani) și Andrei Dumiter (22 ani). În vară, numărul celor imunizați era de 8, doar că Budescu (32 ani) și-a reziliat contractul cu gruparea roș-albastră. 

Primul meci pentru FCSB în 2022 va fi contra CFR-ului, pe 23 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!