Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!
Luni 12 Martie 2018, 13:09

Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!

Stelistii au fost surprinsi de transferul sau, dar mijlocasul e gata sa faca totul pentru a se impune!
 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Mihailo Mitrov a marcat la prima aparitie pentru FCSB, in liga a 3-a. Fotbalistul adus gratis din liga a 2-a macedoneana, de la Euromilk, a inscris in jocul castigat de FCSB 2 la Buzau, cu Metalul (2-1). Cealalta reusita a ros-albastrilor i-a apartinut pustiului Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria Stelei. Stoica a inscris pentru echipa mare in jocul de la Cluj, cu Sanatatea, la mai putin de 15 ani.

"A fost adus pentru ca e macedonean si va juca pentru echipa a doua. Va avea un salariu de 500 de euro pe luna. Vine pentru 6 luni. Daca face fata, vine la prima echipa. L-a adus nepotu-meu, trebuie sa-l mai las si pe el sa-si faca mendrele", a spus Becali la PRO X in septembrie, cand macedoneanul de 23 de ani a inceput antrenamentele cu echipa secunda.

"Mi-am indeplinit un vis! Am semnat cu cel mai mare club din România. Nu ma voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua sa atrag atentia seletionerului Macedoniei", a spus Mitrov in momentul transferului.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen