Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!
Luni 12 Martie 2018, 13:09

Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!

Stelistii au fost surprinsi de transferul sau, dar mijlocasul e gata sa faca totul pentru a se impune!
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Mihailo Mitrov a marcat la prima aparitie pentru FCSB, in liga a 3-a. Fotbalistul adus gratis din liga a 2-a macedoneana, de la Euromilk, a inscris in jocul castigat de FCSB 2 la Buzau, cu Metalul (2-1). Cealalta reusita a ros-albastrilor i-a apartinut pustiului Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria Stelei. Stoica a inscris pentru echipa mare in jocul de la Cluj, cu Sanatatea, la mai putin de 15 ani.

"A fost adus pentru ca e macedonean si va juca pentru echipa a doua. Va avea un salariu de 500 de euro pe luna. Vine pentru 6 luni. Daca face fata, vine la prima echipa. L-a adus nepotu-meu, trebuie sa-l mai las si pe el sa-si faca mendrele", a spus Becali la PRO X in septembrie, cand macedoneanul de 23 de ani a inceput antrenamentele cu echipa secunda.

"Mi-am indeplinit un vis! Am semnat cu cel mai mare club din România. Nu ma voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua sa atrag atentia seletionerului Macedoniei", a spus Mitrov in momentul transferului.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis