Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!
12 2018 13:09

Stelistul despre care NIMENI nu stie nimic! Becali: "L-a adus nepotu-meu, are salariu 500 de euro!" A dat gol la primul meci!

Stelistii au fost surprinsi de transferul sau, dar mijlocasul e gata sa faca totul pentru a se impune!
 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Mihailo Mitrov a marcat la prima aparitie pentru FCSB, in liga a 3-a. Fotbalistul adus gratis din liga a 2-a macedoneana, de la Euromilk, a inscris in jocul castigat de FCSB 2 la Buzau, cu Metalul (2-1). Cealalta reusita a ros-albastrilor i-a apartinut pustiului Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria Stelei. Stoica a inscris pentru echipa mare in jocul de la Cluj, cu Sanatatea, la mai putin de 15 ani.

"A fost adus pentru ca e macedonean si va juca pentru echipa a doua. Va avea un salariu de 500 de euro pe luna. Vine pentru 6 luni. Daca face fata, vine la prima echipa. L-a adus nepotu-meu, trebuie sa-l mai las si pe el sa-si faca mendrele", a spus Becali la PRO X in septembrie, cand macedoneanul de 23 de ani a inceput antrenamentele cu echipa secunda.

"Mi-am indeplinit un vis! Am semnat cu cel mai mare club din România. Nu ma voi opri aici. Vreau ca prin jocurile mele de la Steaua sa atrag atentia seletionerului Macedoniei", a spus Mitrov in momentul transferului.1 comentarii
  • 12 2018
    celal baba bine ma si din septembrie pana acum ce s-a mai intamplat?a mai dat vreun gol sau a ramas cu unul singur?ce stire e asta,?...
Cod galben de ninsori, ploi şi vânt puternic în Bucureşti şi 32 de judeţe. Vreme rece toată săptămâna
BRAT