Telefon de la Barcelona pentru Bourceanu: "L-au sunat pe Galca!" Transfer neasteptat pentru PITBULL-ul Stelei

Alex Bourceanu Steaua Trabzonspor Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 18:58
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 18:59

Steaua a reusit pe ultima suta de metri sa realizeze 3 transferuri importante: i-a adus inapoi pe Rusescu si Bourceanu si l-a imprumutat pe Papp de la Chievo

Galca nu se astepta la niciuna dintre mutari. Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, spune ca antrenorul a fost gresit inteles la conferinta de presa de ieri. Nu s-a plans ca transferuri. Pur si simplu nu se astepta la ele.

Bourceanu a fost cea mai surprinzatoare mutare a ros-albastrilor. Galca a fost sunat de Espanyol cu doua saptamani inainte de inchiderea perioadei de transferuri. Spaniolii au vrut sa-l ia pe Bourceanu si aveau nevoie de o referinta. In cele din urma, interesul din Primera Division a cazut. Trabzonspor l-a trimis pe fostul capitan al Stelei inapoi in Ghencea.

"Galca nu s-a suparat, nu are de ce sa fie suparat. Pur si simplu nu stia ca e posibil sa-i luam pe acesti jucatori. De exemplu, pentru Bourceanu a fost sunat de Espanyol Barcelona cu doua saptamani inainte sa-l luam. A ramas prieten cu cei de acolo si voiau sa stie ce fel de jucator e. In aceste conditii, nu stia nimeni ca Alex va veni aici", a spus Argaseala la Sport.ro.

Bourceanu a fost imprumutat gratis un un an de la Trabzonspor, care va continua sa-i plateasca salariul. Mijlocasul s-a transferat in Turcia la inceputul anului, in schimbul a 1,3 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!