Steaua U Cluj Valentin Lemnaru Superliga

Amatorism TOTAL in cazul transferului lui Lemnaru! Steaua NU A AVUT doctor in momentul mutarii: "Nu mi-au cerut sa fac teste"

Valentin Lemnaru a revenit la U Cluj dupa doua luni petrecute in Ghencea si doar 20 de minute oficiale jucate. Steaua s-a ales cu o paguba de 200 de mii de euro, totul datorandu-se unei gafe impardonabile a conducerii formatiei campioana.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 08:02
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 08:20

Adus din postura de golgheter si vazut drept inlocuitorul perfect pentru Federico Piovaccari, Valentin Lemnaru a ajuns la Steaua in schimbul sumei de 400 de mii de euro. Atacantul a debutat la Steaua in partida disputata de campioana Romaniei la Aktobe, in turul III al preliminariilor Ligii Campionilor. Acelea au fost, insa, singurele minute bifate de acesta in tricoul ros-albastru.

Accidentat la scurt timp, Lemnaru nu a mai jucat deloc pentru Steaua in ultima luna, iar venirea lui Rusescu l-a trecut definitiv in plan secund.

Acum, la mai putin de 60 de zile de la prezentarea oficiala, atacantul a semnat din nou cu Universitatea Cluj si va imbraca din nou tricoul alb-negru.

Aventura lui Vali Lemnaru in Ghencea, parca demna de un film al carui titlu sa inceapa cu "The Curious Case of...", ascunde insa o gafa incredibila a conducerii Stelei, noteaza astazi editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Steaua l-a transferat pe Vali Lemnaru pe 25 iulie, la doua zile dupa ce medicul Paligora a plecat de la club. Pana aici nimic spectaculos, insa totul se leaga atunci cand aflam de "fereastra" 23-26 iulie, in care Steaua nu a avut doctor. Flavian Aramitu, actualul medic al echipei, a venit abia pe 26 si a stat pe banca la un meci cu Rapid: "Eu nu eram la echipa in momentul transferului lui Lemnaru, nu stiu daca i s-a facut vizita medicala".

Astfel, Steaua l-a transferat pe atacantul de 30 de ani "pe nevazute", pentru ca 5 zile mai tarziu acesta sa fie folosit intr-un meci oficial, fara niciun fel de test preliminar. Lemnaru s-a "rupt" chiar in acea partida, suferind o ruptura musculara din cauza careia nu a mai putut juca deloc la Steaua.

"Nu mi s-a cerut sa merg la vizita medicala"

Valentin Lemnaru a recunoscut si el ca Steaua nu i-a cerut sa efectueze vizita medicala, dar acesta spune ca a venit sanatos de la Cluj

"Efectuasem vizita medicala cu <U>, cand am reluat pregatirea, in iunie. Nu am facut nicio testare la Steaua, nu pentru ca as fi refuzat eu, ci pentru ca nu mi s-a cerut asa ceva. Am venit 100% apt din punct de vedere medical", a spus Lemnaru, potrivit aceleiasi surse.

Modifică setările cookies