Taxa de BLACK FRIDAY pentru CSA! Talpan a obtinut reducerea de 4 ori a taxei de timbru in procesul cu Becali. Anunt de ultima ora

Autor: Sport.ro
Duminica 11 Decembrie 2016, 18:12

	Taxa de BLACK FRIDAY pentru CSA! Talpan a obtinut reducerea de 4 ori a taxei de timbru in procesul cu Becali. Anunt de ultima ora

Tribunalul Bucuresti a considerat valida cererea CSA Steaua de reducere a taxei de timbru ce trebuie achitata in procesul dintre Armata si clubul de fotbal detinut de Gigi Becali.

Dupa ce initial taxa depasea 400 000 de euro, acum CSA nu trebuie sa plateasca mai mult de 100 000, anunta PRO Sport. CSA ii cere despagubiri de 37 de milioane de euro lui Gigi Becali pentru folosirea ilegala a marcii Steaua, in baza unei evaluari cerute de club.

La sfarsitul lui septembrie, CSA a primit un termen limita de 5 zile pentru plata taxei de timbru in valoare de 427 100 de lei, dar Armata nu a obtinut acordul Ministrului Apararii pentru achitarea sumei. Pe 24 noiembrie, Talpan a cerut reducerea taxei, asa ca judecata pe fond, care ar fi trebuit sa inceapa vineri, pe 9 decembrie, a fost amanata. Cazul se judeca la Curtea de Apel Bucuresti. Pronuntarea e asteptata pe 14 decembrie.

 

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies