Tanase, peste Radoi! Decizia lui Becali il transforma in LEGENDA a Stelei! Vestea primita de mijlocas:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 13:14

	Tanase, peste Radoi! Decizia lui Becali il transforma in LEGENDA a Stelei! Vestea primita de mijlocas:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Cristi Tanase se pregateste sa semneze un contract nou cu Steaua incepand din vara. Becali i-a propus de la inchisoare un contract pe 5 ani, ceea ce inseamna ca decarul adus de la Pitesti va totaliza 9 ani in Ghencea, anunta Fanatik. Daca ramane in toata aceasta perioada la Steaua, Tanase il va depasi pe Radoi la numarul de sezoane petrecute la Steaua si va deveni cel mai longeviv jucator din era Becali. 

Prin noul contract, Steaua scapa de procentele pe care le mai are de dat familiei Penescu pentru Tanase. Mijlocasul a costat 1,8 milioane de euro, dar proprietarii au pastrat 50% din drepturile de transfer. Astfel, Becali asteapta terminarea contractului iar jucatorul si-a dat acordul pentru a semna unul nou cu Steaua. 

Sursa citata mai scrie ca Tanase e dorit de Olaroiu la Al Ahli Dubai, insa Becali l-a convins cu o oferta de 1,5 milioane de euro pentru urmatorii 5 ani. 

Totusi, un transfer nu este exclus in urmatoarele sezoane pentru Tanase, mai ales ca in momentul in care isi va incheia noul contract cu Steaua va avea 31 de ani. 

Care e cel mai important jucator al Stelei din 'era Becali'? (16466 voturi)
 
Mirel Radoi
50.86%
8374 voturi
 
Nicolae Dica
9.66%
1591 voturi
 
Alex Bourceanu
1165 voturi
 
Cristi Tanase
471 voturi
 
Vlad Chiriches
25.68%
4228 voturi
 
Raul Rusescu
637 voturi
Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies