Liga 1

"Tamas are probleme financiare!" Secretul din spatele alegerii transferului sau la Steaua. Ce a vorbit cu Dinamo cu noapte inainte

Gabi Tamas a devenit astazi jucatorul Stelei, dupa ce a semnat un contract pe 2 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 19:09
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 19:13

Si Dinamo l-a vrut pe Tamas in aceasta iarna, dupa ce a aflat ca Steaua i-a facut deja o oferta. Tamas a discutat cu Cornel Dinu cu 24 de ore inainte sa semneze cu Steaua. Oficialul dinamovist explica de ce acesta a ales-o pe Steaua si nu a mai vrut sa revina la fosta sa echipa:

"Eu l-am promovat la Dinamo. Am lucrat foarte bine cu el. Era un jucator de mare perspectiva. Oferta era egala cu cea facuta de Steaua. Cu diferenta ca Steaua i-a platit o suma de instalare foarte mare. Dinamo nu putea sa-i plateasca aceasta suma si care nici mie nu mi se pare normala. Dar Tamas are niste probleme financiare pe care nu vreau sa le discut. E o chestie din trecut si avea nevoie de aceasta suma."

"Eu am vorbit cu el ultima data aseara. I-am spus si eu parerea mea despre finalul de cariera, am insistat sa vina la Dinamo. Suma aceasta de care el avea nevoie neaparat era datorita unor situatii din trecut. Dar, repet, oferta era foarte asemanatoare intre Steaua si Dinamo, in afara primei de instalare. Macar sa dea randamentul Tamas la Steaua pe care l-a dat atunci cand avea 17 ani", a declarat Cornel Dinu pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies