Replica GENIALA a lui Argaseala intrebat: "Vor mai fi transferuri dupa Gabi Tamas?" Ce a facut presedintele Stelei. VIDEO

Gabi Tamas a fost prezentat astazi la Steaua. Este primul jucator care apare cu noua sigla a clubului, dupa ce marca a ajuns in mainile Armatei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 17:09
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 17:16

Culmea, ar putea fi si ultima oara cand noua sigla apare. Avocatul Stelei sustine ca s-a ajuns la un acord intre angajatii lui Gigi Becali si MApN pentru folosirea marcii istorice.

Gabi Tamas si Valeriu Argaseala s-au tinut de glume dupa prezentarea oficiala la Steaua. Presedintele Stelei a fost intrebat de catre jurnalisti "vor mai fi transferuri dupa Gabi Tamas?"

In acel moment, Argaseala a raspuns glumind, "Gabi, mai sunt transferuri dupa tine?", fundasul privind in spatele sau. Cei doi au inceput sa rada apoi in fata jurnalistilor.

Tamas a semnat pe o perioada de doi ani cu Steaua si va juca cu numarul 30 pe spate. Valeriu Argaseala sustine ca Tamas "va avea un contract de Champions League".

"Am primit oferta si de la Dinamo, dar in acest moment Steaua este singura echipa care vrea cu adevarat performanta. M-am gandit si la echipa nationala cand am acceptat oferta Stelei", a declarat Tamas dupa semnarea contractului.

Modifică setările cookies