Talpan-taliban il terorizeaza pe Becali! Amenintare pentru patronul Stelei: ce plan are Armata daca nu primeste banii

Autor: Sport.ro
Luni 27 Aprilie 2015, 21:07

	Talpan-taliban il terorizeaza pe Becali! Amenintare pentru patronul Stelei: ce plan are Armata daca nu primeste banii

Daca Becali nu scoate milioanele pentru sigla Stelei, armata are si planul B. Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv, ii linisteste pe suporteri: "Steaua o sa existe in continuare"

Armata nu face niciun pas inapoi in razboiul cu Gigi Becali. Florin Talpan a anuntat ca brandul "Steaua" va fi cedat oricarei persoane care vine cu banii la licitatie.

Deocamdata, Becali nu pare dispus la dialog, insa oamenii din tabara adversa sunt convinsi ca este doar o strategie.

"Sunt foarte interesati (cei de la FCSB), pentru ca au investit foarte multi bani pentru acest proces, au platit o mare firma de avocatura pentru a contesta decizia. Nu se ajungea aici daca cei de la Steaua aveau acte in regula", a spus Florin Talpan, care a anuntat ca in curand sigla si numele Stelei vor fi scoase la licitatie.

"Va fi o licitatie, dar abia dupa ce se va fixa un pret. Poate participa oricine va indeplini conditiile cerute de noi in caietul de sarcini. Respectiva persoana trebuie sa aiba capacitatea pentru a duce mai departe echipa de fotbal. Sigla este un bun al statului si va fi licentiata in urma unui contract."

"Decizia este la nivelul Ministerului Apararii, dar vom gasi solutii, traditia va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri", a mai spus Talpan la DigiSport.

Summitul G7. Liderii solicită noi probe privind originea coronavirusului. Ce mesaj au pentru Rusia
BRAT
Modifică setările cookies