"Talpan, aceasta mica vedeta, sa plece in Afganistan!" Sfarsitul razboiului CSA - Steaua? "Boroi pleaca de la CSA pana la sfarsitul anului!"

Helmuth Duckadam spune ca George Boroi, presedintele Clubului Sportiv Steaua, se va pensiona pana la sfarsitul acestui an.

"Boroi pleaca de la CSA!", e anuntul facut in acesta dimineata de Helmuth Duckadam.

Steaua spera ca venirea unui nou presedinte va debloca dialogul cu Clubul Sportiv al Armatei.

"Marius Lacatus incearca un drum nou. Postura care i-a fost oferita, cea de coordonator al clubului CSA, este foarte tentanta, au o baza sportiva foarte buna acolo."

"Dar nu stiu daca se va finaliza acest proiect. Pentru ca eu cunosteam de mult problema domnului Boroi, care stiu ca se pensioneaza si vrea sa mearga la COSR."

"Nu stiu cu cine va putea tine Marius legatura in continuare, cu cine va discuta pentru ca acest proiect sa se realizeze."

"Cu siguranta pleaca. Eu am stiut din urma cu trei luni. Se pensioneaza, va pleca. Si asta se va intampla pana la finalul anului.", a spus Duckadam la Sport.ro.

Presedintele de imagine al Stelei mai are o dorinta - sa plece si Talpan!

"Cred ca aceasta mica vedeta, domnul Talpan, daca va pleca din Romania, atunci se va rezolva problema."

"Poate il trimit undeva prin Afganistan, prin Irak, intr-o misiune, si atunci va fi din nou liniste la CSA.", a mai spus Duckadam.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies